عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه عنوان داشت: باید بانکها خدمات بدون ربا، درست و اسلامی، بر اساس فاکتورهای اسلامی و چارچوبهای اعتقادی ارائه دهند و با اعتقادات اسلامی هماهنگ باشند.
وی ادامه داد: اگر در این زمینه گامهای خوبی برداشته شود، میتواند الگوی خوبی برای بانکهای دیگر و حرکتهای اسلامی باشد.
آیتالله حسینیبوشهری خاطرنشان کرد: برخی اوقات در کشورهای اسلامی درصد بهره از مشتریان آنها به مراتب کمتر از آن چیزی است که در کشور ما اتفاق میافتد.
وی یادآور شد: اگر کار بانکها بر اساس موازین اسلامی صورت گیرد به طور طبیعی سود آن پاکترین پولی است که رد و بدل میشود و در اختیار افراد قرار میگیرد.
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: مسئله قرضالحسنه جدی است و در آیات قرآن به آن سفارش جدی شده و باید به صورت فرهنگ ارائه شود.
وی ادامه داد: ائمه جمعه و سخنوران باید به تبیین اهمیت مسئله قرضالحسنه برای مردم بپردازند تا جامعه احساس کند، فرصت دینی قرضالحسنه مانند اعمال دیگر نماز، روزه و حج خدمترسانی محسوب میشود.
آیتالله حسینیبوشهری با بیان اینکه قرضالحسنه عبادتی با بعد اجتماعی است، گفت: اسلام دارای اضلاع متفاوتی است و اگر یک ضلع آن را فاکتور بگیریم به دین اسلام عمل نکردهایم.
وی خاطرنشان کرد: همانطوری که مسجد رفتن ثواب و پاداش دارد، انجام کار مشتریان نیز برای شما عبادت محسوب میشود و از پاداش برخوردار است./ب