به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، اسراری گفت: با تبدیل دادههای بین طرفین با یک معرفی مناسب از ظرفیتها زمینه ایجاد همکاری بیشتر بین دو کشور فراهم میشود.
وی با تأکید بر اینکه خروجی این جلسات باید تقویت روابط دو کشور باشد، افزود: در دیدار از واحدهای صنعتی استان کردستان صنایعی انتخاب شده بود که متناسب با ظرفیتهای اقتصادی کشور ترکیه باشد.
اسراری با توجه به اینکه اقتصاد استان بیشتر بر پایه کشاورزی و دامی است و در این زمینه دارای مزیتهای خوبی هستیم لذا سرمایهگذاری در حوزه صنایع تبدیلی اولویت است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه باید در این حوزه گامهای بیشتری برداشت و سرمایهگذاران را به منظور ورود به استان ترغیب کنیم گفت: معادن کردستان نیز به عنوان دومین مزیت بزرگ استان از لحاظ برخورداری از منابع و محدودههای معدنی در زمره پنج استان نخست و مستعد در تمامی حوزههای معدنی قرار دارد.
وی ایجاد صنایع جانبی و فرآوری در حوزه معدن را دیگر بخشی دانست که ورود سرمایهگذار خارجی به آن ضروری است و در این راستا از ایجاد مجتمعهای فولادی و واحدهای فرآوری سنگ در کردستان به عنوان نمونه نام برد.
اسراری سومین مزیت استان کردستان را در بخش تجارت ذکر کرد و افزود: 25 درصد صادرات به کردستان عراق از طریق استان کردستان مدیریت میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به ترانزیت پنج میلیارد دلاری در استان کردستان گفت: آماده ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در شهرهای مرزی بانه و مریوان و ایجاد شهرکهای صنعتی مشترک با کشور عراق با ورود سرمایهگذاران ترکیهای در این خطه هستیم./س