به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه، بنابر اعلام پليس، "الن لوئيس" 75 ساله معاون حزب محافظهکار روز جمعه پس از ادعاي يک زن در خصوص تجاوز اين فرد به او در دهه 60 ميلادي در شهر منچستر واقع در شمال غربي انگليس، در لندن دستگير شد.
لوئيس که يک غول اقتصادي خودساخته است و ميليونها پوند از طريق فروشگاههاي زنجيرهاي لباسهاي گرانقيمت خود با مارک تجاري "کرومبي" بدست آورده، در سال 2010 توسط کامرون به عنوان معاون اين حزب منصوب شد و از سوي ملکه اليزابت دوم به علت خدماتش به اقتصاد انگليس، مورد تقدير قرار گرفته است.
سخنگوي پليس منچستر بزرگ اعلام کرد: يک فرد 75 ساله در پي دريافت شکايتي اوايل امسال در خصوص تجاوزي قديمي که در اواخر دهه 60 ميلادي در منطقه منچستر روي داد، دستگير شد.
پليس افزود: اين فرد بعدا تا زمان تحقيقات بيشتر به قيد وثيقه آزاد شد. ماموران بهطور ويژه آموزشديده در حال حمايت و تامين رفاه قرباني هستند.
اين دستگيري در آستانه برگزاري کنفرانس سالانه حزب محافظهکار در منچستر انجام شد. اين کنفرانس از روز يکشنبه تا روز چهارشنبه ادامه دارد.