
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / مدير جهاد
كشاورزي شهرستان كوثر گفت: امسال با توجه به شرايط مناسب اقليمي توليد محصول گوجه
فرنگي در مزارع اين شهرستان افزايش يافته و به ۱۸ هزار تن مي رسد.
غفار شعباني افزود: در شهرستان كوثر افزون بر ۴۰۰ هكتار از اراضي زراعي آبي
زير كشت گوجه فرنگي اختصاص دارد.
وي ميزان عملكرد كاشت اين محصولات را در هر هكتار ۴۰ تن ذكر كرد و گفت: در برخي
از مزارع شاخص اين ميزان توليد به ۶۰
تن نيز مي رسد.
مدیر جهاد کشاورزی کوثر افزود: گوجه فرنگي برداشت شده به
اردبيل ، خلخال و شهرهاي استان گيلان ارسال
مي شود.
شعبانی گفت: در اراضي گوجه فرنگي شهرستان براي مبارزه با
آفات از روش هاي مقابله بيولوژيكي و غيرشيميايي و حشرات مفيد استفاده شده است.
وي اظهار كرد: اين شيوه در مقايسه با روش شيميايي علاوه بر
صرفه اقتصادي و كاهش هزينه ها موجب افزايش راندمان توليد و ارتقاي كيفيت محصول شده
و از آلودگي هاي زيست محيطي نيز جلوگيري مي كند.
مدیر جهاد کشاورزی کوثر افزود: با توجه به اين كه شهرستان
كوثر يكي از قطب هاي توليد گوجه فرنگي در استان اردبيل است و برداشت محصول تا
اواسط مهر ادامه مي يابد اين محصول از نظر اقتصادي و ايجاد اشتغال براي خانواده
هاي زارعان بسيار مهم است.
شعباني گفت: بخش فيروزآباد از مناطق عمده توليد گوجه فرنگي
در شهرستان كوثر
محسوب مي شود.
وي با تاكيد بر لزوم توسعه گلخانهاي و ايجاد اشتغال براي
فارغ التحصيلان بيكار بخش كشاورزي افزود: راهاندازي يك واحد گلخانهاي در دستور
كار قرار دارد و تاكنون مراحل مطالعه و نقشه برداري آن انجام شده و پروژه در حال
طراحي نهايي است.
مدير جهاد كشاورزي كوثر گفت: با احداث اين گلخانه علاوه بر
افزايش توليد زمينه اشتغال فارغالتحصيلان بيكار كشاورزي فراهم ميشود.
وجود شرايط آب و هوايي مناسب براي كشت و كيفيت بالاي گوجه
فرنگي توليد شده از دلايل بازار پسندي اين محصول در كوثر استب/.