اثر معجزه آسای مویز در افزایش حافظه

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف کشمش سیاه (مویز) موجب تقویت مغز و حافظه می شود.

مینا محمدپور، فوق تخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف روزانه (هر صبح) ناشتا 21 دانه کشمش سیاه موجب افزایش قدرت حافظه می شود.

وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات کربن و پروتئین است.

این متخصص با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول های مغز را تغذیه می کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافت ها، نسوج و سلول های حافظه در مغز می شود.

محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کاهش و تقویت قدرت حافظه می شود.

وی تصریح کرد: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول ها و بافت های مغزی را از بین می برد.

گفتنی است، مصرف بیش از حد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و سیان است./ح

برچسب ها: مویز ، مغز ، پتاسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار