به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي اين روزنامه انگليسي، اين دو مقام ايراني و آمريکايي هر دو در سخنان خود براي از سرگيري مذاکرات ابراز تمايل کرده اند.
اين روزنامه ادامه داد: "اصرارهاي جديد براي برگزاري مذاکرات به دنبال سخنان و رفتارهاي رئيس جمهور ايران شدت يافت، سخناني که نشان دهنده تمايل ايران به برگزاري مذاکره براي دستيابي به توافقي بود که به ايران اجازه دهد انرژي هسته اي دراختيار داشته باشد اما سلاح هسته اي توليد نکند. اوباما هم در آشتي جويانه ترين سخناني که از ماه هاي نخست رياست جمهوري خود درمورد ايران برزبان رانده است، موفقيت در مذاکرات هسته اي با تهران را گامي مهم در مسير طولاني برقراري ارتباطي مبتني بر منافع مشترک و احترام متقابل توصيف کرد.
فايننشال تايمز نوشت: "در زمان سخنراني رئيس جمهور ايران در سازمان ملل يک مقام بلند پايه آمريکايي حضور داشت. اين مسئله پيشرفتي محسوب مي شود. هرچند که ديپلمات هاي اسرائيلي پيش از آغاز سخنراني روحاني سالن را ترک کرده بودند. "
نويسنده در ادامه تاکيد کرده است که ديپلمات هاي غربي دريافته اند که انتخاب دکتر روحاني به رياست جمهوري بهترين فرصتي است که براي اعمال ديپلماسي در طول سال هاي اخير ايجاد شده است. اين روند روز پنجشنبه آغاز خواهد شد زماني که محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه جديد ايران با همتايان خود يعني وزراي خارجه گروه پنج به علاوه يک ديدار مي کند. مذاکرات هسته اي رسمي ايران ماه آينده در ژنو برگزار خواهد شد.
به نوشته اين روزنامه، درحالي که کنگره اعمال تحريم هاي جديد برضد ايران را بررسي مي کند، گروهي از 11 سناتور جمهوريخواه در نامه اي به اوباما از وي خواسته اند که از هرگونه توافقي که به ايران اجازه مي دهد توانايي خود براي غني سازي اورانيوم را حفظ کند، پرهيز کند. پس اوباما بايد مراقب کنگره و سنا هم باشد.