از خواص به چه مي دانيد؟

مصرف به در پيشگيري از سكته قلبي و مغزي اثر شاياني دارد.

دكتر شروين مكتبي، متخصص تغذيه و داخلي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف به در دوران بارداري به علت داشتن ويتامين هاي A و B  بسيار مفيد است.

وي افزود: اين ميوه مفيد موجب تقويت قلب و باز شدن رگ هاي كرونر قلب از سكته پيشگيري مي كند.

اين متخصص تغذيه اظهار داشت: به قابض بوده و ترشح بزاق دهان را كنترل مي كند ضمن اينكه مرباي آن در رفع روماتيسم بسيار مفيد است.

مكتبي تصريح كرد: روغن به در معالجه زخم معده اثني عشر و تورم كبد اثر شاياني داشته ضمن اينكه موجب رفع سرفه تب يبوست ترومبوز خوني اختلالات ادراري خونيزي داخلي و خارجي حرارت معده و سوزش دهان مي شود.

وي خاطر نشان كرد: اين ميوه موجب افزايش فشار خون رفع برفك دهان خونريزي لثه ريزش و آبريزش چشم مي شود./ح

برچسب ها: به ، قلب ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار