دكتر امير هوشنگ احساني عضو هيات علمي دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين كه با بالا رفتن سن تركيبات محافظت از ناخن در بدن كمتر مي شود و شكنندگي ايجاد مي كند افزود: اگر در سنين پايين تر اين مشكل بروز كند علت آن مي تواند كمبود كلسيم و پروتئين و كم خوني رطوبت يا ضربه به ناخن باشد.
وي خاطر نشان كرد: براي مقابله با شكنندگي ناخن با استفاده از كرم مرطوب كننده مخصوص دست رطوبت را به ناخن رسانيده تا آن را از خشك شدن حفظ نماييد.
دكتر احساني تاكيد كرد: رعايت بهداشت امري مهم است اما اگر استعداد شكستن ناخن را داريد بيش از آنچه لازم است دست هاي خود را نشوييد.
زيرا شستن و خشك شدن تكراري دست ها رطوبت دور و اطراف ناخن ها را گرفته و ناخن را خشك و شكننده مي كند و باعث شكستگي مي شود.
وي در ادامه گفت: شير، بلال، جو سياه ،گل كلم و دانه ها از قبيل بادام زميني و سويا استفاده نماييد زيرا وجود بيوتين ب در آن ها بر قدرت و استحكام ناخن ها مي افزايد و از بروز اين مشكل جلوگيري مي كند./ع2
ناخن من حین بازی فوتبال شکسته و زیرش خون جمع شده الان باید چیکار کنم درد زیادی هم دارم
http://www.melikala.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7/237-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%86