مازندران با داشتن 6 هزار هکتار باغات کیوی و تولید بیش از 150 هزار تن محصول، 90 درصد تولید کیوی کشور را در اختیار دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:مازندران رتبه نخست تولید کیوی کشور را دارا بوده و در همین راستا، ایران بعنوان چهارمین تولیدکننده این میوه در جهان و هشتمین صادرکننده این محصول است که ارزش صادراتی سالانه این محصول در سال های گذشته در حدود 80 میلیون دلار بوده است.

ابطالی افزود:با توجه به دریافت گزارش هایی مبنی بر انجام صادرات میوه های نارس کیوی توسط برخی از افراد کم اطلاع و سودجو به بازارهای کشورهای هدف به عنوان میوه های تازه خوری،صادرات این محصول براساس توصیه علمی و فنی مراکز تحقیقاتی قبل از حدود 15 آبان ماه بدلیل کامل نشدن قند میوه ارزش تازه خوری ندارد.

وی تصریح کرد:عرضه زود هنگام کیوی قبل از زمان فوق ممکن است به آینده بازار صادرات این صنعت لطمه وارد کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اداره کل گمرکات استان نیز خواست ضمن جلوگیری از صدور مجوز صادرات تا تاریخ اعلام شده اقدامات مقتضی در این خصوص را به عمل آورند./س

برچسب ها: کیوی ، تولید ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.