شیبانی با اشاره به اینکه استان مرکزی رتبه اول را در تولید گوشت شتر مرغ دارد افزود در این مجتمع پرورش شتر مرغ از ابتدا تا انتها یعنی از تولید تخم شترمرغ توسط شترمرغهای مولد تا پرورش جوجه ها تارسیدن به وزن حدود 110 کیلو انجام می شود وی با بیان این که همه بخشهای بدن شتر مرغ از پر آن تا پوست و گوشت و حتی اعضای داخلی بدنش مورد استفاده های مختلف قرار می گیرد.
وی گفت: با رفع موانع «تولیددر این مجتمع تا دو برابر نیز قابل افزایش است» نبود کشتارگاه در جوار مجتمع و صنایع زیردستی مانند کارگاههای دباغی و تولید چرم شتر مرغ از جمله موانع توسعه پرورش شتر مرغ در این منطقه است./س