به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری .
در حال حاضر جهاد نصر میثاق پیمانکاری ساخت و مرمت جاده چسمتان – آمل را عهده دارد است که به دلیل متولیان راه و شهرسازی، پیمانکار قبلی به دلیل مشکلات مالی کار را معطل گذاشت و پیمانکار جدید طبق قرارداد تاکنون هفت کیلومتر از مسیر را خاکبرداری کرده است و به دلیل پرداخت نشدن مطالبات، روند اجرای کار به کندی صورت می گیرد.
مشکل تهیه مصالح، مشکل تامین اعتبار از جمله دلایل روند کند بهسازی مسیر چمستان – آمل عنوان می شود.
نماینده مردم، نور و محمودآباد در مجلس نیز با اشاره به مشکلات جاده چمستان به آمل گفت: این جاده متناسب با تردد خودروهای20 سال قبل است و به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای امروز نیست و نتوانستیم زیرساختها را در این مسیر فراهم کنیم.
عبدالوحید فیاضی با بیان اینکه باید در سالهای قبل برای ایجاد زیرساختها در این مسیر فکری می شد، افزود : متاسفانه استفاده درستی از فرصها نشد و جاده چمستان – آمل به جاده مرگ معروف است.
به گفته وی : همواره شاهد تصادفات شدید در این محور هستیم و رفع مشکلات آن دغدغه اساسی اهالی منطقه است.
نماینده مردم، نور و محمودآباد در مجلس تامین مصالح را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: مصالحی که باید برداشت و در کنار جاده ریخته شود باید از کجار تامین شود و با اینکه چندین معدن داریم اما برای برداشت مصالح، مقاومت های مردمی را شاهد هستیم و تاکنون چندین جلسه را برگزار کردیم تا جلوی مقاومتهای مردمی را بگیریم.
فیاضی افزود : ما باید جاده را درست کنیم تا خطر مرگ را کاهش دهیم و اکنون پیمانکار تعهد داده تا مصالح را بیاورد و شانه های خالی جاده را پر کند.
واژگونی مینی بوس و مجروحیت 21 سرنشین آخرین گزارش تصادفی بود که هفته گذشته در جاده چمستان – آمل گزارش شده است و همچنان حادثه در کمین رهگذران و مسافران این مسیر پرمسافر است که کاهش تلفات نیازمند تلاش جدی مسئولان برای رفع مشکلات و بهسازی مسیر است.
بخش چمستان نور 95 روستا دارد/س.