صنیعی ادامه داد: بررسي درخواست مجوز ساخت و ساز و بررسي درخواست مجوز حفاريهاي طولي و عرضي از ديگر اقداماتي است كه به منظور حفظ حريم راهها انجام شده است.
مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي خراسان رضوی اظهار کرد: در كشور ما حمل و نقل زميني به عنوان وجه غالب، ارتباط تمامي نقاط جمعيتي و مبادي ورودي و خروجي كشور را با يكديگر برقرار ساخته است.
وي افزود: تعداد خودروها، حجم تردد و جابجايي بار و مسافر در دو دهه اخير افزايش چشمگيري داشته به همين دليل توسعه، تعريض، بهسازي و نگهداري خطوط حمل و نقل زميني كه قريب به 90 درصد جابجايي بار و مسافر از طريق آن صورت ميپذيرد امري اجتناب ناپذير بوده و به عنوان فعاليت رايج در سطح راههاي استان به صورت مستمر جريان دارد.
مدير راهداری استان با اشاره به ضرورت انجام فعاليتهاي راهداري تصريح كرد: در همين راستا گستره وسيعي از فعاليتهاي اداره كل راه و شهرسازی استان صرف نگهداري و حراست از شبكه موجود راهها و تأمين سطح خدمت مطلوب و ايمني عبور و مرور به منظور حفظ و بهره برداري بهينه از سرمايه گذاريهاي انجام شده در اين بخش ميگردد. امري كه امروز در فرهنگ سازماني عمليات راهداري نام گرفته است حاصل توجه به نيازهاي ترابري و تردد در استان و همت برنامه ريزان و مسئولان و نگهداري بيش از 10 هزار كيلومتر راه ميباشد كه در حال حاضر اداره كل راه و شهرسازی متولي آن است.
صنیعی با اشاره به اين كه هم اكنون اقدامات گسترده و بي شماري در حوزه نگهداري و تأمين ايمني در سطح محورهاي مواصلاتي استان در حال انجام است، خاطر نشان کرد: تعميرات اساسي پلهاي بزرگ استان، ساماندهي پاسگاههاي پليس راه استان، ساماندهي رمپ هاي ورودي و خروجي، حذف و اصلاح نقاط پرحادثه، مرمت ديوارهاي ضامن و حائل و ابنيه فني، لكه گيري، شانه سازي، خط كشي، روكش آسفالت و مرمت رويههاي آسفالتي، نصب علائم و گاردريل، پاكسازي حريم راهها، تأمين و تجهيز ماشين آلات و تجهيزات راهداري را ميتوان به عنوان بخشي از اين فعاليتها برشمرد.
مديرراهداری اداره كل راه و شهرسازي خراسان رضوي، تأمين و ارتقاي ايمني در محورهاي استان را از اولويت های مهم راهداری برشمرد و يادآور شد: بررسي هاي به عمل آمده در زمينه فعاليتهاي ايمني، اين موضوع را روشن ميسازد كه مي توان با به كارگيري روشهاي علمي و اهميت دادن به موضوع ايمني در حمل و نقل جادهاي بخش قابل توجهي از ضايعات را كاهش داد/س