"حسین علی متین رضا" معتقد است ارزیابی کیفیت کار واحدهای چاپی باید در طول سال انجام شود نه این که چاپخانه ها یک اثر را با کیفیت بالا مختص جشنواره تولید کنند و رتبه کسب کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاع رساني جشنواره صنعت چاپ،"حسين علي متين رضا" سرگروه داوران صحافي اظهار کرد: اهمیت صنعت چاپ در جوامع به اندازه ای است که در صورت تعطیلی آن، تمام فعالیت ها متوقف خواهد شد زیرا از فعالیت های بزرگ تبلیغاتی و بسته بندی گرفته تا فعالیت های ساده ای چون کپی مدارک، به این صنعت بستگی دارد.
 
وی معتقد است صنعت چاپ یکی از مهم ترین ابزاری است که می توان ضمن تعامل فرهنگی و اقتصادی، از راه آن بر دیگر فرهنگ ها تاثیر گذاشت و از سوی دیگر تاثیر فرهنگ های دیگر بر جامعه را بررسی کرد.
 
متین رضا برگزاری جشنواره را بر ارتقای صنعت چاپ موثر دانست و گفت: با وجود تاثیر مثبت جشنواره، یک انتقاد بر شکل ارزیابی آثار چاپی وجود دارد و آن این که چاپخانه ها آثاری را مختص حضور در جشنواره تولید و ارسال می کنند درحالی که باید کیفیت کارهای چاپی یک واحد در طول سال بررسی شود.
 
وی توضیح بیشتری داد و افزود: از آن جایی که چاپخانه ها با آگاهی از داوری، اثری را به دبیرخانه می فرستند، تمام تلاش خود را می کنند که آن اثر بی عیب و نقص باشد در صورتی که با ارزیابی در طول سال، می توان امیدوار بود کیفیت کارهای چاپی در سطح جامعه نیز افزایش یابد.
 
متین رضا هم چنین پیشنهادی به دبیرخانه جشنواره داد و اظهار کرد: برخی از افراد هنرمند هستند که فعالیت صحافی می کنند اما چون کار پر تیراژ انجام نمی دهند نمونه کارشان را ندارند و نمی توانند در رقابت حاضر شوند. از آن جمله می توان مثلا به صحافانی اشاره کرد که کتاب های تاریخی را با هنرمندی صحافی می کنند و کارشان در یک موزه به نمایش در می آید و می توان به نوعی از فعالیت هایشان تقدیر کرد.
 
برچسب ها: صنعت چاپ ، کاغذ ، صحافی ، داور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار