مديركل فناوري و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس بررسي هاي 15 ساله كارشناسان اقتصادي ، مركز آمار ايران و بانك مركزي آموزش وپرورش بعد از صنعت بيشترين سهم را در ارزش افزوده كشور دارد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، يوسف نوري در جمع مديران و كاركنان آموزش و پرورش كهگيلويه وبويراحمد افزود: يكي از معيارهاي سنجش در اقتصاد مربوط به توليد ناخالص داخلي هر كشور است.
وي بيان كرد: روش محاسبه نرخ توليد ناخالص داخلي نيز با توجه به ميزان درآمد ها و ارزش افزوده است كه در سه بخش كشاورزي ، صنعت و خدمات قابل اندازه گيري است.
نوري اظهار كرد: بر اساس بررسي مركز آمار ايران و بيش از 15 سال تحقيق و كاركارشناساني مشخص شده كه آموزش و پرورش به ازاي هر واحد مصرف در شاخص هاي مختلف حدود شش برابر ارزش افزوده نصيب كشور مي كند.
وي با اشاره به معيارهايي از جمله وضعيت اشتغال، سلامت و امنيت در كشور و نقش سازمان هاي مختلف در تامين و توليد اين شاخص ها ، گفت: بررسي ها نشان داده كه آموزش و پرورش بيشترين و موثرترين نقش را در توليد و تامين اين نيازهاي اساسي داشته است.
مديركل فناوري و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: توجه به آموزش و پرورش توسعه پايدار را در همه زمينه براي كشور به دنبال خواهد داشت.
نوري با اشاره سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش گفت: در صورت اجراي دقيق اين سند شاهد تحولات اساسي در وضعيت معيشتي ، رشد و تعالي فرهنگيان و بالارفتن سطح كيفيت در نظام آموزشي كشور خواهيم بود./س
برچسب ها: آموزش ، پرورش ، توسعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.