يك پرورش دهنده مرغ به تشريح فوايد اجراي طرح بهينه سازي و اصلاح ساختار مرغ داري ها پرداخت .

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، ابراهيم چراغي صفا در حاشيه ي نشست خبري امروز با بيان اين كه طرح بهينه سازي از حدود دو سال پيش در مرغ داري آ ن ها به صورت كامل اجرا شده است ، اظهار داشت : پس از اجراي طرح فوق علاوه بر كاهش 30 درصدي مصرف انرژي ،  ميزان جوجه ريزي در مرغ داري ما نيز افزايش يافته است . 

وي با اشاره به افزايش جوجه ريزي از 13 تا 18 قطعه در متر مربع  ، افزود : هم چنين با كاهش بيماري ها ، كاهش آلودگي آب و بهبود تهويه ضريب تبديل ( مقدار خوراك داده شده به ازاي استحصال كيلوگرم گوشت ) به 8/1 در 42 روز رسيده است.

انتهاي پيام/
برچسب ها: مصرف ، انرژی ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار