تعارف ساده در ديدار روحاني و اوباما مذاکره قلمداد نمی‌شود، 560 بار حمله شیمیایی به ايران از سوی عراق، 10 روز مانده تا پايان زمان قانوني معرفي سه وزير به مجلس، محتواي "پرسش مهر" از خاتمي تا روحاني، تقلاي اسرائيل از ديدار احتمالي روحاني و اوباما از زبان رسانه‌هاي بيگانه، رويكرد جديد مذاكرات هسته‌اي ظريف و اشتون و ... از جمله اخبار جذاب بسته خبري امروز است.

به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران؛ هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌اي از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري هستيم كه رصد تمام اين اخبار براي مخاطبان در گرو صرف وقت بالايي است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ براي تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌اي از اخبار سياسي هر روز كه در فضاي مجازي منتشر مي‌شود را در قالب يك بسته خبري در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

رويكرد جديد مذاكرات هسته‌اي ظريف و اشتون چيست؟

يك مقام نزدیک به هیات مذاکره‌کننده هسته‌ا‌ی کشورمان در نيويورك، با اشاره به اينكه انتقال پرونده هسته‌ا‌ی به وزارت امور خارجه ديگر مذاکره هسته‌ا‌یی در اين شکل و محتوا نمی‌تواند در مسیر گذشته خود حرکت کند، اظهار داشت: دکتر ظریف در ملاقات امروز خود با خانم اشتون که 9 صبح به وقت نیویورک و 16:30 به وقت تهران انجام می‌شود،‌ دیدگاه‌های دولت جدید ایران درباره نحوه ادامه مذاکرات و دستور کار آن را به وی اعلام خواهد کرد  و ذره‌ای از حقوق هسته‌‌ایی مردم ایران نادیده انگاشته نخواهد شد.

وي در گفتگو با ايسنا، با بيان اينكه باید چارچوب‌های مفهومی و رویکردهای عملیاتی جدید تعریف شود که نتیجه آنها یک بازی برد - برد باشد، گفت: این بازی جدیدی است که قواعد جدید مربوط به خود خواهد داشت و هدف آن رسیدن به یک نقطه مشترک مورد توافق دو طرف است.

"نرمش قهرمانانه" تاکتیکي در سیاست خارجی يا یک استراتژی

حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرمش قهرمانانه یک تاکتیک در سیاست خارجی است و نه یک استراتژی گفت: در سیاست خارجی یک استراتژی داریم که از سوی مقام معظم رهبری و قانون اساسی تبیین شده است اما در شیوه رفتار دیپلماسی باید تاکتیک‌هایی را در چارچوب استراتژی بین‌المللی در نظر بگیريم و در بعضی مواقع نیز باید نرمش نشان داد تا بتوان به استراتژی تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری دست یافت.

وی در گفتگو با فارس، نرمش قهرمانانه کوتاه آمدن از مواضع اصلی نیست بلکه به عنوان انعطافی در مذاکرات است که در چارچوب منافع جمهوری اسلامی ایران تعریف می‌شود، تصريح كرد: نرمش به معنای چرخش از اصول نیست، چرخش یعنی بازگشت از اصول که با قهرمانی تضاد دارد، در نتیجه نمی‌توان از نرمش قهرمانانه بعنوان چرخش یاد کرد.

لزوم اصلاح قانون "نبود آتش‌نشاني در جاده‌ها" در مجلس

احمد امیرآبادی نماینده مردم قم، با بيان اينكه از بین 44 نفر فوت‌شدگان حادثه تصادف در جاده قم، دو جسد هنوز شناسایی نشده‌‌اند، اظهار داشت: قبل از بروز این حادثه برخي مسافران به راننده تذکر داده بودند که ماشین ایراد دارد، اما راننده توجهی نکرده است كه به دليل اين بي‌توجهي حوادث بسیار تلخی برای مسافران رخ داده و عزيزان آن‌ها در جلوي چشمانشان سوخته‌اند.

وي در گفتگو با ايسنا، استاندارد نبودن خودروها را مشکلي دانست كه بايد مورد توجه مسوولان مربوطه قرار بگيرد،گفت: موضوع دیگر مشکل جاده اتوبان تهران - قم است که دیگر این اتوبان ظرفیت تردد این حجم از خودروها را ندارد همچنین طبق قانون، آتش‌نشانی برای شهرداری است و تنها مسوول ارائه خدمات به داخل شهرهاست و مسوولیتی برای خدمت‌رسانی در جاده‌ها ندارد و آتش‌نشانان نمی‌توانند به داخل جاده‌ها بروند كه در اين حادثه آتش‌نشانی بعد از 16 دقیقه و اورژانس بعد از 6 دقیقه در محل حادثه حضور پیدا کرده‌اند و باید این قانون در مجلس هرچه سریعتر اصلاح شود.


سرمايه‌گذاري‌ كلان صعودي‌‌ها در حمايت تروريسم با وجود رشد فقراي عربستاني    

عربستان در اختصاص بیشترین تولید ناخالص داخلی برای هر فرد در سال 1980 رتبه چهارم را در جهان به خود اختصاص داده بود، در سال 1990 به رتبه 28 و سپس در سال 2000 به رتبه 53 سقوط کرد و در سال 2010 به رتبه 43 در رده بندی جهانی رسید كه طی 30 سال گذشته بیش از 39 کشور در رقابت رشد و توسعه اقتصادی از عربستان پیشی گرفته‌اند و این در حالی است که عربستان سعودی تا به امروز سایه هیچ‌گونه تحریمی بر سر خود ندیده است.






به گزارش مشرق، عربستان اگر بخواهد از منجلاب مذکور نجات پیدا کند گزینه ای جز تسریع چرخ‌های رشد اقتصادی واقعی ندارد، رشد اقتصادی موجود مبتنی بر افزایش حمایت ناپیوسته دولتی یا هزینه دولتی مرتبط با افزایش درآمدهای نفتی نیست، زمانی که مردم در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از کاهش درآمدها شکایت کرده و آن را ناکافی دانسته‌اند، شکایت آن‌ها واقعی و قابل توجیه است؛ ولی آنچه مردم عربستان از آن رنج می‌برند عارضه‌ای از عوارض بیماری اقتصادی اين كشور است كه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اما با تمام مشکلات اقتصادی كه مردم عربستان روز به روز بیشتر درگير آن مي‌شوند، آل‌سعود همچنان به اقدامات تروریستی خود در منطقه ادامه داده و با کمک به تروریست‌های سوری، مردم منطقه و به ویژه مردم سوریه را با آشوبي پایدار همراه ساخته است.

هیئت پارلمانی ایران دوشنبه برای رايزني درباره سوريه به باکو می‌رود

احمد شوهانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، از سفر هیئت پارلمانی 3 نفره ايران به ریاست جواد جهانگیرزاده در عصر امروز دوشنبه به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان خبر داد و گفت: در این سفر، بنده و آقامحمدی نیز جواد جهانگیرزاده را همراهی می‌کنیم كه در این سفر 5 روزه قرار است ضمن دیدار با رؤسای مجالس کشورهای آذربایجان و گرجستان، پیرامون مسائل ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی مذاکراتی داشته باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با تسنيم، یکی دیگر از محورهای مذاکرات این هیئت را با رؤسا و مقامات کشورهای آذربایجان و گرجستان راهکارهایی برای حل بحران سوریه خواند و افزود: همچنین قرار است در این سفر با مقامات این کشورها و نیز رؤسا و نمایندگان پارلمان‌های گرجستان و آذربایجان جهت تقویت روابط پارلمانی دیدارهایی داشته باشیم.
 

ديدار رئيس‌جمهور و اوباما بدون كاهش تحريم‌ها، بي‌نتيجه است

فواد ایزدی استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در خصوص ارزیابی‌اش از فضای حاکم بر سفر رئیس‌جمهور به نیویورک گفت: فضای حاکم بر این سفر، در حوزه رسانه‌ای و مطبوعاتی مثبت‌تر از سفرهای قبلی است و دلیلش هم این است هم در داخل و خارج از کشور به نوعی نسبت به اعتدالی که آقای روحانی آن را بیان کرده است، اقبال به وجود آمده است و از آنجا که آمریکا در افکار عمومی نمی‌خواهد متهم به تندروی شود و این ذهنیت شکل بگیرد که آن‌ها با یک دولت معتدل هم برخورد افراطی داشته‌اند، آن‌ها از اظهارات آقای روحانی استقبال کردند.

اين استاد در گفتگو با خبرآنلاين در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید رئیس‌جمهور باید چه هدف‌گذاری در این سفر داشته باشد، بيان داشت: با توجه به پیشینه گفتمانی آقای روحانی، این نکته را برای طرف مقابل مشخص بکنیم که از خطوط قرمز خود مثل غنی‌سازی هسته‌ای به هیچ‌وجه عبور نمی‌کنیم و با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص نرمش قهرمانانه، این تعامل و انعطاف در حوزه‌های دیگر است.

وی با اشاره به اينكه قصد غرب از بيان احتمال ديدارها این است كه اقتصاد ما را شرطی کنند، گفت: هر گاه بحث تعامل ایران و غرب مطرح است، قیمت سکه و دلار کاهش یابد و بعد از آن دوباره افزایش یابد و در نهایت این مساله تبدیل به فشار اجتماعی شود که ایران به سمت امتیاز دادن به غرب پیش برود و دیدار احتمالی اوباما و روحانی هیچ چیزی را تغییر نمی‌دهد، مگر اينكه تحریم کاهش پیدا کند كه این به معنی همان بازی برد ـ برد است.

لزوم رفع ابهامات طرح جرم سياسي

طرح جرم سیاسی ارائه شده توسط تعدادی از نمایندگان مجلس مناسب است كه زير نظر کارشناسان فنی و حقوقی مورد بررسي قرار بگيرد اما اجمالا طرح مذکور ابهاماتی دارد که ضروری است طراحان محترم افکار عمومی را روشن کنند، در ماده اول طرح آمده است: هرگاه رفتاري با انگيزه نقد عملكرد حاكميت يا كسب يا حفظ قدرت، واقع شود بدون آنكه مرتكب، قصد ضربه‌ زدن به اصول و چهارچوب‌هاي بنيادين نظام جمهوري اسلامي ايران را داشته باشد، جرم سياسي محسوب مي‌شود، این حرف یعنی چی؟ الان بالاخره کسی نقد کند یا نکند؟

به گزارش الف، در این طرح توهین به اصول انقلاب ولايت فقیه و قانون اساسی و جمهوریت و غیره استثنا شده است. از نظر طراحان این موارد شامل اقدام علیه امنیت داخلی است و خارج از شمولیت جرم سیاسی، با این تعریف این طرح کمکی به وضع موجود نمی‌کند. بسیاری از کسانی که در حال حاضر زندان هستند با این دست اتهامات دادگاهی شدند. ضمن اینکه تشخیص سیاسی بودن یا نبودن اتهامات نیز بر عهده قاضی است و نگرانی از سلیقه‌ای برداشت کردن‌ها همچنان وجود دارد و در بخش دیگری از طرح آمده است که به رئیس کشورهای خارجی و نماینده ها آنها نباید توهین شود. این بخش نیز ابهام دارد. الان تکلیف شعار مرگ بر آمریکا چه می‌شود؟

ارجاع پرونده دانشگاه‌ ایرانیان به دادستان عمومی انقلاب

مصطفی افضلی‌فرد؛ عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ موضوع پرونده دانشگاه ایرانیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، البته پرونده توسط دادستان محاسبات به دادستان عمومی انقلاب تهران ارجاع شده است و این موضوع براساس ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی از مصادیق هزینه‌کرد در غیر امور معین بوده و قابلیت پیگیری دارد.

این عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ تصریح کرد: با توجه به مکاتبه‌ای که با رییس مجلس انجام شده این موضوع به کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و اصل ۹۰ ارجاع شد تا به این موضوع رسیدگی کرده و نتایج بررسی خود را برای تکمیل پرونده به دادستان عمومی انقلاب تهران اعلام کنند.

 آغاز سال تحصیلی جديد با حضور روحانی در دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) تهران













ساختن قهرمان‌هاي غير واقعي از زندانيان سياسي

عماد افروغ نماينده مجلس هفتم، با اشاره به آزادی شماری از زندانیان سیاسی مرتبط با فتنه 88 گفت: ما باید متوجه باشیم جامعه‌شناسی شرایط بحران و غیرعادی با شرایط عادی متفاوت است و باید به فصل سوم قانون اساسی که مربوط به حقوق مدنی و سیاسی ملت است پایبند باشیم و تا آنجا که فصل سوم قانون اساسی اجازه آزادی بیان را به شهروندان داده با سعه صدر برخورد شود و آنجایی که پای تهمت به اشخاص به میان می‌آید افراد می‌توانند اقامه دعوی کنند و به جای اینکه طرف مقابل زندانی شود، من پیشنهاد جریمه نقدی هنگفت را می‌دهم.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: بدین وسیله کسی هم به خودش اجازه نمی‌دهد که به دیگری تهمت بزند و علاوه بر آن این نوع جریمه باعث شود که حرف‌ها مستند و مستدل باشد و این کمک می‌کند فرهنگ سخن از روی ادله و مدرک و سند اشاعه یابد، از روز اول چندان موافق زندانی کردن این افراد نبودم الان هم خوشحالم که آزاد شدند و اعتقادم بر این است بدین وسیله ما یک قهرمان‌های غیرواقعی تحویل جامعه می‌دهیم‌.

دیپلماسی خارجی اعلام شده از سوی روحانی مورد حمایت رهبری است


سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ضمن هشدار به اظهارات افراطیون داخلی در مورد دكترین سیاست خارجی روحانی، گفت: دیپلماسی خارجی اعلام شده از سوی روحانی مورد حمایت رهبری است و نباید دچار خدشه شود و اظهارات غیرمنطقی افراطیون به دولت و منافع ملی آسیب وارد می‌كند.

نقوی حسینی در گفتگو با ایلنا، با اشاره به اينكه حفظ تعادل و همچنین ایجاد گفتار منطقی عامل موفقیت دولت روحانی را در دیپلماسی خارجی تضمین مي‌كند، تصريح كرد: نباید اصولگراهای افراطی در تلاش باشند که سیاست خارجی دولت احمدی نژاد را به روحانی دیکته کنند.

آغاز سال تحصيلي با حضور قاليباف









تعارف ساده در ديدار روحاني و اوباما مذاکره قلمداد نمی‌شود

محمدصادق کوشکی تحلیل‌گر و کار‌شناس مسائل سیاسی با اشاره به اخبار احتمالی برای دیدار روحانی با اوباما گفت: با توجه به اینکه آمریکایی‌ها موقعیت برتر و دست‌پری برای روبرو شدن و مذاكره با ایران ندارند لذا در صورت انجام یک دیدار بین روسای جمهور ایران و آمریکا، به نظر می‌رسد این دیدار به یک گفتگوی ساده ختم شود.

وی در گفتگو با ايلنا، انجام گفتگو برای مذاكره اساسی در حاشیه اجلاس نیویورک را امری بعید دانست و افزود: در حال حاضر هیچ یک از طرفین برنامه‌ و دستور کاری برای این منظور تعریف نکرده‌اند و در عرف دیپماتیک یک تعارف ساده، مذاکره قلمداد نمی‌شود؛ چرا که سازوکار و تضمین‌ها و حتی برنامه‌هایی که می‌تواند یک مذاکره را فراهم کند در این گفتگوی دیپلماتیک از پیش طراحی نشده است.

کوشکی با اشاره به اینکه زمانی که آقای احمدی‌نژاد برای برقراری ارتباط با آمریکا ابراز تمایل کردند در محافل داخلی مورد نقد جدی قرار گرفتند و حتی حملات سیاسی و تبلیغاتی گسترده‌ای علیه ایشان صورت گرفت، تصريح كرد: در شرایط کنونی آمریکا درخواست‌هایی برای مذاکره با ایران مطرح کرده اما با توجه به برنامه کاری رئیس‌جمهور به نظر می‌رسد که قانون اساسی تصمیم گیرنده نهایی است زيرا با توجه به قانون اساسی رئیس‌جمهور نمی‌تواند تصمیم‌ساز اصلی باشد و تنها می‌تواند در چارچوب سیاست خارجی ابلاغ شده از سوی رهبری حرکت کند و اگر دیدگاهی هم در این راستا مطرح کردند همیشه در چارچوب نظام بوده است.

560 بار حمله شیمیایی به ايران از سوی عراق

محمدرضا سروش مدیرعامل انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی گفت: سازمان بهداشت جهاني، جنگ را به عنوان یكی از علل مرگ و میر در رتبه بیستم قرار داده است و پیش‌بینی می‌شود در سال 2020 به رتبه 15 برسد همچنين از ایجاد مرکز اسناد عوارض کاربرد سلاح شیمیایی در جنگ و همچنین کتابخانه تخصصی کاربرد عوامل شیمیایی و بانک اطلاعاتی در مرکز پژوهشکده دبیرخانه انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی اشاره کرد.

به گزارش ايلنا، سروش در در نشستی که به مناسبت هفته دفاع مقدس با موضوع حملات شیمیایی عراق به ایران برگزار شده بود، اتفاق مهم جنگ ایران و عراق را استفاده از سلاح کشتار جمعی دانست و بيان داشت: کشور ژاپن با تجربه‌ای که در این زمینه داشت سلاح اتمی را بهانه‌ای برای دیالوگ جدید در جهان به کار برد و ژاپن محوریت صلح شد اما کشور ما از این ظرفیت استفاده نکرد در حالی که 560 مورد حمله شیمیایی به ایران انجام شد.

سروش گفت: یک میلیون نفر در معرض گاز شیمیایی قرار گرفته‌ و 100 هزار نفر در معرض عوارض و آسیب‌های حاد آن بوده‌اند و امروزه 75 هزار نفر آمار رسمی از جانبازان تحت پوشش به خاطر مسائل شیمیایی داریم  و طي اين جنگ 100 هزار پرتاب علیه ایران انجام شد كه عراق اعتراف كرده یک میلیون و هشتصد هزار تن گاز اعصاب و 600 تن سالین که عامل اعصاب است علیه ایران استفاده کرده است.

10 روز مانده تا پايان زمان قانوني معرفي سه وزير به مجلس

محمدحسين فرهنگي نماينده مردم تبريز در خانه ملت درباره زمان معرفي سه وزير پيشنهادي اظهارداشت: تاکنون رئيس‌جمهور افرادي را براي تصدي وزارت‌خانه‌هاي که وزراي پيشنهادي آن‌ها از نمايندگان راي اعتماد کسب نکرده‌‌اند به مجلس معرفي نکرده است و اگر قرار به معرفي باشد بايد در روزهايي که مجلس تا 10 مهرماه جلسه علني دارد از سوي معاون رئيس جمهور به مجلس معرفي شوند.

وي در گفتگو با موج با اشاره به اينكه اگر وزراي پيشنهادي براي وزارت‌خانه‌هاي که وزير ندارند تا 10 مهر انجام شود، نمايندگان در هفته سوم کاري در مهر ماه پيش از اينکه براي سرکشي به حوزه‌هاي انتخابيه خود بروند، صلاحيت وزراي پيشنهادي را بررسي مي‌کنند، تصريح كرد: عدم معرفي وزراي پيشنهادي تا 10 مهر ماه زمان سه ماه مقرر در قانون را براي معرفي وزراي پيشنهادي از دست رئيس‌جمهور خارج مي‌کند و مناسب است دولت يازدهم در نيمه اول مهرماه وزراي پيشنهادي براي سه وزارت‌خانه‌اي که وزير ندارد را به مجلس معرفي کند تا خلاف قانون عمل نشود.

محتواي "پرسش مهر" از خاتمي تا روحاني

از مهر ماه سال 76 محمد خاتمی در ابتدای سال تحصیلی رسمی را پایه گذاری کرد که در آن سوالی توسط رییس‌جمهور برای پرورش روحیه پرسشگری، نقد و تحلیل پدیده‌ها، ایجاد تعامل بیشتر بین معلمان و بچه‌ها، حساس کردن فضای فرهنگی، شادابی، ترویج پژوهش، شناسایی مشکلات جامعه و ارائه راهکار، مسئولیت‌پذیری و خودباوری، شناسایی استعدادهای بالقوه، گسترش و تقویت فعالیت گروهی مطرح می‌شد.

در دوران خاتمی این سوالات بیشتر در زمینه آزادی و قانون‌مداری و تنش‌زدایی از روابط بود و در دوران احمدی‌نژاد سوالات سمت و سوی عدالت محورانه داشت و در این بین سوالی که مطرح مي‌شود این است که آیا این سوالات با پیش‌زمینه قبلی مطرح می‌شوند یا رییس‌جمهورها زمانی که در امپاس این سنت حسنه می‌مانند اقدام به طرح آن می کنند؟

شبستان در اين گزارش آورده است كه پیشنهاد ما به رییس‌جمهور جدید این است سوالات را به نحوی طرح کند که کلی نباشد زیرا اگر قرار است آینده‌ساز مملکت روحیه پرسش‌گری پیدا کنند یا اینکه تعامل بین مسئولان و دانش‌آموزان بیشتر شود بهتر است آن‌ها نیز با تامل و تعمق بیشتر به طرح سوالات بپردازند همچنین این سوالات با روند مشخصی دنبال شود و با نقشه راه درست و هدایت هوشمند پژوهش‌ها توسط اموزش و پرورش اینگونه کارها هدفمند انجام شود تا حاصلی داشته باشد و در سطح یک شو باقی نماند.

تقلاي اسرائيل از ديدار احتمالي روحاني و اوباما از زبان رسانه‌هاي بيگانه

روزنامه‌ الشرق‌الاوسط چاپ لندن نوشت که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به واسطه طرح رییس‌جمهور ایران، نزدیکی روابطی که اخیرا بین تهران و واشنگتن ایجاد شده است، نگران است و نتانیاهو مدعی شده که آنچه روحانی انجام می‌دهد چیزی جز دروغ و نیرنگ نیست و او تنها درصدد قانع کردن آمریکایی‌ها است و بعد از اينكه رژیم‌صهیونیستی تماس‌هایی را با آمریکایی‌ها در این زمینه انجام دادند، اطمینان حاصل كردند که هرگونه نزدیکی در روابط تهران –واشنگتن هرگز مواضع فعلی آمریکا را تغییر نخواهد داد.

به گزارش انتخاب، روزنامه عبری معاریو نیز نوشت که مسوولان آمریکایی در مذاکرات خود با همتایان صهیونیستی‌شان به آن‌ها اعلام کردند که آمریکا مواضعش را در قبال نیات هسته‌ای ایران تغییر نداده است.

نیویورک تایمز نيز در گزارش خود نوشت، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل با افزایش تلاش‌ها برای مانع‌تراشی برای تلاش‌های دیپلماتیک ایران قصد دارد در سخنرانی‌اش در مجمع عمومی سازمان ملل كه يك هفته بعد از سخنراني رئيس‌جمهور و اوباماست مدعی شود که یک توافق هسته‌ای با دولت ایران حکم دامی مشابه دامی را دارد که کره شمالی هشت سال پیش پهن کرد و وی قصد دارد شروطی را که در هر توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران برای رژیم صهیونیستی قابل پذیرش خواهد بود، مطرح کند زيرا يك توافق بد را از فقدان توافق بدتر مي‌داند.
انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار