استاندار اصفهان گفت: هم‌اکنون بحران آب، بحران آلاینده‌های زیست‌محیطی و پیشروی کویر بزرگ‌ترین دغدغه‌های مدیریت استان اصفهان است.

به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران ، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، علیرضا ذاکراصفهانی در اتاق فکر استان گفت: اتاق‌های فکر به عنوان مجموعه‌های ارزشمند و اثرگذار باید مشکلات ساختاری و موانعی که ناشی از نبود قانون است را شناسایی و راهکارهای علمی برای برون رفت از این مشکلات را به نهادهای حاکمیتی و دستگاه‌های اجرایی اعلام کند.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون بحران آب، بحران آلاینده‌های زیست محیطی و پیشروی کویر بزرگ‌ترین دغدغه‌های مدیریت استان است، اظهار داشت: لازم است اتاق فکر استان همچون گذشته با همکاری دانشگاه‌ها و صاحبنظران برای مقابله با این سه بحران، نظرات و پیشنهادات عملی و سازنده خود را اعلام کند.

استاندار اصفهان با اشاره به این‌که باید در وزارت نیرو یک میز برای حوضه زاینده‌رود ایجاد شود، خاطرنشان کرد: راه‌های برون رفت از این بحران که چند استان را در برگرفته است باید در این میز مشخص و معین شود.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر هزاران اتاق فکر در جهان وجود دارد، افزود: یکی از آفت‌ها و آسیب‌های اتاق‌های فکر به جریان نیفتادن تولیدات ناب این اتاق‌ها است.

ذاکراصفهانی با ابراز تاسف از این‌که خروجی‌های اتاق فکر به کار گرفته نمی‌شود، تصریح کرد: باید با تغییر شکل این اتاق‌ها، دستگاه‌ها برای استفاده از اتاق فکر، نوبت بگیرند.

وی با اشاره به این‌که اتاق‌های فکر سیاست‌ساز هستند نه سیاست‌گذار گفت: اتاق فکر می‌تواند بدون ملاحظه و بدون محدودیت به شکل رادیکال و غیرمتعارف، نظریه صادر کند.

استاندار اصفهان تاکید کرد: باید در خصوص نوع رابطه‌ اتاق فکر و دستگاه اجرایی مطالعات کافی صورت پذیرد.

وی با اشاره به ویژگی‌های اتاق فکر جمع‌اندیشی، تولید فرآورده‌های فکری و انتقال به مخاطب، معطوف بودن پوشش‌ها به مسائل روز و درگیر نشدن در مسائل اجرایی و تشریفات رسمی سیاستگذاری را از ویژگی‌هایی برشمرد که اتاق‌های فکر را از سایر سازمان‌های پژوهشی متمایز می‌‌کند.

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های بالای نیروی انسانی در استان اصفهان گفت: توسعه‌یافتگی یک امر تدریجی و همه جانبه است و به صورت دفعی اتفاق نمی‌افتد و منبع اصلی توسعه، منابع انسانی و نیروهای مدیریتی و کارشناس است.

ذاکراصفهانی با اشاره به این‌که سعی شده است یک انسجام بین بخشی در همه‌ قسمت‌ها ایجاد شود، گفت: این انسجام بخشی یکی از بهترین دست‌آورد‌های سال‌های اخیر بوده است./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.