به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، «خسرو کسائیان»رییس اتاق اصفهان در سی و یکمین جلسه هیات نمایندگان اتاق اصفهان تصریح کرد:با توجه به صدور بخش نامه ها و دستورالعمل های متعدد و متناقض و وجود موانع در صدور کارت بازرگانی ،کارگروهی متشکل از سه نفر از اعضای هیات نمایندگان برای بررسی مسایل و مشکلات این موضوع تشکیل می شود.
وی با اشاره به همکاری نزدیک مسوولان استان با پارلمان بخش خصوصی گفت:تقویت شورای گفت و گو دولت با بخش خصوصی استان می تواند بسیاری از مسایل و مشکلات اقتصاد استان را برطرف کند.
«محمدرضا رجالی» عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان در این جلسه گفت: بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران ،استان اصفهان از نظر درآمد شهری رتبه اول و از نظر درآمد روستایی رتبه سوم را به خود اختصاص داده است ولی در صورتی که کسری درآمد شهری و روستایی محاسبه شود رتبه استان اصفهان پس از ایلام و لرستان در جایگاه سومین استان از نظر شاخص کسری درآمد کل است.
وی اضافه کرد:این استان با وجودی که در پرداخت مالیات رتبه دوم کشوری را دارد ولی از نظر درآمد و هزینه جایگاه بیست و هفتم استان را در کشور دارد و این موضوع نیازمند تحلیل و بررسی دقیقی است.
عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان اضافه کرد:این شاخص نشان می دهد که مردم استان روز به روز به سمت فقر درآمدی نزدیک می شوند و باید سیاستی اتخاذ شود که درآمد آنان افزایش یابد.
وی با مطرح کردن این سووال که چه کنیم درآمد مردم استان بهبود پیدا کند،گفت:تنها نسخه ای که برای این موضوع می توان پیچید توسعه صنعت گردشگری است که به نوعی صنعت پاک است و درآمدی است که آلودگی برای شهر مانند واحدهای صنعتی ندارد.
وی اقدام عملی مسوولان بخش دولتی و خصوصی استان برای توسعه صنعت گردشگری در استان را خواستارشد و گفت:در حال حاضر بیش از 55 هزار نفر در صنعت گردشگری استان شامل هتل ها ،آژانس ها و راهنمایان گردشگری مشغول فعالیت اند که نسبت به ظرفیت موجود عدد بسیار اندکی است.
عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان با اشاره به 660 رشته صنایع دستی کشور گفت:220 رشته این صنایع در اصفهان موجود بوده که در حال حاضر به عدد 70 رشته رسیده است./س