شهرستان خنج در فارس با کشت 5000 هکتار صیفی جات در سه دوره از سال، دومین تولید کننده این محصولات در کشور است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، احمدی مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: این شهرستان با کشت 5000 هکتار صیفی جات در سه دوره از سال اولین تولید کننده محصولات جالیزی دراستان و پس از کرمان دومین تولید کننده این محصولات در کشور است .

امسال 2500 هکتار از زمین های کشاورزی خنج به زیر کشت پائیزه خیارسبز و هندوانه رفته است .

صیفی کاران خنجی آبان ماه امسال 150هزار تن خیار سبز وهندوانه را روانه بازار می کنند ./س

برچسب ها: خنج ، صیفی جات ، تولید ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.