به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، هدايت الله ميرمرادزهي اظهار داشت: از اين مجموعه مراكز بهداشتي و درماني فاقد پزشك ۱۰ تا ۱۲ مورد در مناطق زلزله زده و آسيب ديده از سيل سراوان وجود دارد كه تشديد مشكلات مردم را به دنبال داشته است.
وي بيان داشت: سراوان و شهرهاي حومه آن در مجاورت مرزهاي پاكستان مستعد ورود بيماريهاي واگيردار از طريق اتباع غيرمجاز خارجي است لذا اين خطه جنوب شرق ايران بيش از ساير نقاط كشور نيازمند اجرا و توسعه طرحهاي بهداشتي و درماني است.
اين نماينده مجلس گفت: در طرح پزشك پيام آور نيز كه پزشكان دوره خدمت سربازي خود را در مناطق كم برخوردار سپري مي كنند سهميه سراوان رعايت نشده است بطوريكه از ۱۰ نفر اختصاص داده شده فقط ۳ نفر در مراكز درماني شهرستان مستقر شدند.
ميرمرادزهي با ابراز گلايه از كم توجهي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان به شهرستانهاي تابعه، افزود: از دولت تدبير و اميد انتظار داريم در حوزه بهداشت و درمان به مناطق كم برخوردار نظير سيستان و بلوچستان توجه بيشتري شود.
عضو كميسيون كشاورزي مجلس ادامه داد: با وجود اختصاص اعتبار از سوي دولت هنوز معاونت برنامه ريزي استانداري سيستان و بلوچستان بودجه اي به مناطق آسيب ديده از سيل و زلزله سراوان اختصاص نداده است.
ميرمرادزهي گفت: دهها روستاي سراوان بر اثر زلزله و سيل آسيب ديده است همچنين دو روستاي چاه غلام شاه و چاه شيرخان در حومه شهرستان سوران صد در صد تخريب شد اما هنوز هيچ كمك يا اعتباري به اهالي خسارت ديده پرداخت نشده است./س