رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: راه اندازی فاز 2 بیمارستان رضوی و ساخت و بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین مرکز پزشکی هسته‌ای کشور، جز در سایه مدیریت توانمند اسلامی و وجود پربرکت انسان‌های خودباور و متدین امکان‌پذیر نبود.

به گزارش خبرنگار اعزامي باشگاه خبرنگاران ؛دکتر سعید عبدالحسینی در مراسم افتتاح فاز 2 بیمارستان رضوی و در حضور رئیس مجلس، وزیر بهداشت  و تولیت معظم آستان قدس رضوی،  به توضیح دلائل راه اندازی پروژه ساخت فاز 2 این بیمارستان پرداخت و گفت: با توجه به نیاز بیمارستان رضوی به افزایش ظرفیت خود بر اساس تقاضاهای بیشماری که وجود داشت و همین‌طور به خاطر نیاز کشور به یک مرکزتشخیصی و درمانی پیشرفته‌ی هسته‌ای، پنج سال پیش راه اندازی فاز 2 بیمارستان در دستور کار قرار گرفت.





وی ادامه داد: فاز 2 این بیمارستان با نگاه ویژه تولیت معظم آستان قدس رضوی و همین طور تلاش بی وقفه‌ متخصصین متعهد، در سال 87 کلنگ خورد. این مرکز با 28 هزار متر مربع ساختمان، 4 هزار تن اسکلت فلزی و در شش طبقه بنا شده است.

وی افزود: 650 متر مربع کتابخانه تخصصی برای فاز 2 بیمارستان رضوی در نظر گرفته شده و طبقه همکف، به پزشکی هسته‌‌ای اختصاص دارد. مرکز پزشکی هسته‌ای این بیمارستان پیشرفته‌ترین مرکز پزشکی هسته‌ای کشور  و خاورمیانه است که در چهار هزار متر به تفکیکِ دو هزار مترمربع ویژه تشخیص و دو هزار متر مربع ویژه درمان هسته‌ای  احداث شده است. 

دکتر عبدالحسینی درباره احداث هفت اتاق عمل در فاز جدید بیمارستان رضوی عنوان کرد: بخش اتاق عمل فاز دوم بیمارستان به گونه‌ای احداث و تجهیز شده که در آینده قابلیت استفاده از تکنولوژی جراحی ماشینی با روبات را داشته باشد. همچنین این اتاق‌های عمل، امکان برقراری ارتباط ویدئو کنفرانس با هر نقطه از دنیا را در حین عمل جراحی دارند.

وی در ادامه به توضیح موفقیت‌های علمی، پژوهشی و خدماتی بیمارستان رضوی پرداخت و گفت: سرلوحه‌ همه‌ فعالیت‌های ما در این بیمارستان، احترام به انسان و انسانیت بوده است.

وی به ارائه خدمات پزشکی در این بیمارستان با حداقل هزینه‌ها اشاره کرد و گفت: این بیمارستان برای خدمت به همه‌ مردم آماده است ما با تمام بیمه‌ها طرف قرارداد هستیم و هزینه‌ ساده‌ترین خدمات ما که با بهترین خدمات ارائه شده در بیمارستان‌های خصوصی قابل رقابت است، مطابق تعرفه‌های پزشکی در مشهد است که حتی از تعرفه‌های پزشکی تهران نیز کمتر است.

گفتني است: فاز 2 بيمارستان فوق تخصصي رضوي در زميني به مساحت 40 هزار متر مربع و با سرمايه‌گذاري 3 هزار ميليارد ريالی آستان قدس رضوی راه اندازی و احداث شده است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار