به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران ساری ، متخصص تعذیه در علوم پزشکی در مازندران با هفت ماده غذایی می توان سلامت جسمی تقویت کرد گفت : اسفناج در پیشگیری از ایجاد لکه ها و خالهای مربوط به سن، آب مروارید و تعدادی از سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی سهم بسزایی دارد شما می توانید در کنار غذایتان به صورت پخته یا به شکل خام اسفناج را مصرف کنید.
منتظری با اشاره به اینکه مغز بادام، گردو منابع غنی از پروتئین فیبر و ویتامین E بوده و سرشار از امگا 3 و آنتی اکسیدان هستند.افزود :عسل خواص درمانی زیادی داردو از گذشته برای تسکین گلو درد از عسل استفاده می شد و امروزه برای درمان زخم ها و مشکلات مربوط به معده و روده مصرف می شود
عسل بر سطح آنتی اکسیدان های بدن اثر عالی دارد و بدن را از مضرات محیط مانند دود سیگار و مواد شیمیایی محافظت می کند.همچنین عسل موجب افزایش باکتری های روده می شود و عسل هر چه تیره تر باشد آنتی اکسیدان آن بیشتر است.
به گفته وی : ماهی سالمون جزو ماهی های خوش طعمی است که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است.این اسیدهای چرب برای سلامت قلب بسیار لازم هستند ماهی سالمون سر شار از پروتئین است و در موقع خرید دقت کنید که از نوع آزاد دریایی آن خریداری کنید.
منتظری تصریح کرد: شکلات سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است و نقش مؤثری در کاهش فشار خون دارد اما به دلیل وجود کالری زیاد باید مصرف شکلات تلخ کاهش داد.
وجود مقادیر فراوان آنتی اکسیدان در تمشک موجب کاهش بیماری های مرتبط با کهولت سن می شود/س .