به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ گرایش به خوردن غذاهای تند با داشتن روحیه ماجراجویانه رابطه مستقیم دارد و افرادی که به غذاهای تند علاقه زیادی از هودشان نشان می دهند از بالا رفتن ادرنالین در خون خود لذت می برند.
بررسی ها نشان می دهند بالا رفتن ادرنالین در خون باعث کارهای هیجان انگیز و پرخطر می شود و ذائقه علاقه به غذاهای تند برای همیشه باقی نمی ماند و ممکن است بعد از مدتی دیگر علاقه به خوردن غذاهای تند نداشته باشید.
گفتنی است مصرف غذاهای تند برای افرادی که تحمل خوردن آن را دارند و احساس سوزش در دهان خود ندارند مشکلی ایجاد نمی کند اما افرادی که به فلفل و غذاهای تند حساسیت دارند باید با احتیاط بیشتری این چاشنی را در غذاهای خود استفاده کنند.