وی هم افزایی مسوولان استان را در سطحی مطلوب و درخور توجه ارزیابی و اضافه کرد: تجریه ی موفق اجرای 20 هزار برنامه ی دهه ی کرامت بایستی در هفته ی دفاع مقدس تکرار شود.
معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت پاسداشت مقام سرداران جنگ و شهدای شاخص جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: از تمام نهادها و دستگاه های اجرایی انتظار می رود توجه خود را به تکریم از خانواده های معزز شهدا و ایثار گرانی که کمتر شناخته شده اند و به دلیل دور ماندن از شائبه ی هر گونه سهم خواهی در گمنامی کامل به سر می برند، معطوف دارند.
رشید از والدین شهدا به عنوان میراث داران بخش مهمی از تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی یاد و اضافه کرد: نباید اجازه دهیم آنان ناخوداگاه و مظلومانه مورد غفلت احتمالی مردم و مسوولان قرار گیرند .
وی با اشاره به ظرفیت بالا و انبوه مخاطبان رسانه های استان اظهار کرد: استفاده از تمام قالب های خبری و ابزار هنری جهت انعکاس اخبار و مسایل مرتبط با حوزه ی دفاع مقدس از مواردی ست که صدا و سیما و رسانه های مکتوب و مجازی استان مثل همیشه مد نظر خواهند داشت.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برجسته کردن نقش هدایت گر زنان در جنگ تحمیلی نیز باید با هدف خنثی کردن استفاده ابزاری از عنصر زن از سوی دشمنان و تروریست های جاهل، بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
استفاده از فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فرهنگ ایثار و مقاومت در برنامه ریزی ها، به راه انداختن کارناوال دفاع مقدس در شهر جهت تداعی صحنه های اعزام رزمندگان دفاع مقدس، ایجاد فضایی با نشاط در برنامه های این هفته و فعال تر شدن کمیته ی اطلاع رسانی از دیگر تاکیدات رییس جلسه بزرگداشت هفته دفاع مقدس خراسان رضوی بود.
وی تاکید کرد: گروه ارزیاب کیفیت اجرای برنامه های هفته ی دفاع مقدس را رصد و درجلسه ای که در پایان مهرماه برگزار خواهد شد، نتایج را اعلام خواهند کرد.
در این جلسه اهم برنامه های کمیته های ذیل ستاد ارایه شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و زنان و خانواده ی استانداری، مدیرکل بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، جانشین فرماندهی قرارگاه ثامن، نمایندگان دستگاه های اجرایی و اصحاب رسانه در این جلسه حضور داشتند/س