کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آب انار به علت داشتن پتاسيم و منيزيم و دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهم ايفا مي كند.

نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گل، برگ، پوست درخت، پوست ریشه و دانه های انار استفاده می شود.

وی با اشاره به کالری کم انار تشریح کرد: انار سرشار از تركیب‌هایی به نام فیتونوترینت‌‌ها و ویتامین ث است اما كالری بسیار كمی دارد؛‌ با خوردن نصف لیوان انار، 80 كیلوكالری انرژی دریافت می‌شود بدون اینكه چربی وارد بدن شود بنابراین می‌توان سهمی از میوه روزانه‌ خود را به انار اختصاص داد.

نقشی از برطرف شدن درد سینه با این میوه گفت و ادامه داد: اب انار شيرين باشكر ونشاسته براي درد سينه وسرفه توصيه مي شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نوشیدن آب انار به كاهش سطح كلسترول بد و افزایش سطح كلسترول خوب كمك می‌كند و این به دلیل آنتی‌اكسیدان‌‌های فراوانی است كه در انار وجود دارد.

وی اظهار کرد: دم کرده گل های انار را به صورت غِرغِره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار برد.

نقشی با توصیه ای به نوشیدن آب انار تاکید کرد: عادت به خوردن آب این میوه از تشكیل پلاك‌‌هایی كه باعث گرفتگی عروق می‌شوند، جلوگیری می‌كند و حتی باعث شكستن پلاك‌‌های تشكیل شده می‌شود/س

برچسب ها: انار ، میوه ، دفع سموم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.