معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از 25 هزار و 103 تن شیر خام و 2 هزار و 49 تن گوشت قرمز در شهرستان گلوگاه خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران حسین نگهدار، با اشاره به اینکه شهرستان گلوگاه دارای 218 هزار و 818 واحد دامی بوده که 3.19 درصد جمعیت دامی استان را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به ترکیب جمعیتی دام این شهرستان حدود 66.4 درصد این ترکیب را دام سنگین تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه شهرستان گلوگاه دارای بیش از 499 واحد دامداری کوچک روستایی بوده که دارای پروانه بهره‌برداری است، افزود: میزان تولید شیر خام این شهرستان بالغ بر 25 هزار و 103 تن و تولید گوشت قرمز 2 هزار و 49 تن است که به ترتیب 4.13 و 3.47 درصد تولیدات استان را داراست.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهارکرد: شهرستان گلوگاه دارای 5 مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت اسمی 9 هزار و 125 تنی و یک کارخانه خوراک دام با ظرفیت 12 هزار تن در سال است.

نگهدار افزود: در حال حاضر از مراکز جمع‌آوری شیر شهرستان گلوگاه روزانه حدود 17 تن شیر جمع‌آوری و به کارخانجات صنایع لبنی جهت فرآوری تحویل داده می‌شود.

وی با اشاره به تولید بیش از 4 هزار و 500 تن کنسانتره دامی در کارخانه خوراک دام شهرستان گلوگاه در سال گذشته گفت: میزان اشتغالزایی شهرستان گلوگاه بالغ بر 2 هزار و 870 نفر به طور مستقیم و حدود 6 هزار نفر به صورت غیر مستقیم است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: مازندران ، گلوگاه ، شیرخام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.