معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران از تولید سالانه بالغ بر 62 تن گوشت بلدرچین در استان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران  به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حسین نگهدار اظهار داشت: پرورش بلدرچین در استان مازندران به لحاظ شرایط مناسب، مورد توجه و تقاضای مردم استان جهت تولید گوشت و تخم خوراکی قرار داشته است.

وی با بیان اینکه به دلیل توجیه اقتصادی قطعاً در آینده شاهد توسعه کمی و کیفی پرورش بلدرچین در استان خواهیم بود، تصریح کرد: پرورش بلدرچین به لحاظ اقتصادی دارای فواید و محاسن زیادی نسبت به سایر رشته‌های صنعت طیور از جمله میزان رشد سریع، کوتاه بودن طول دوره پرورش، مقاومت در برابر بیماری‌ها، میزان بالای تخم تولیدی، تولید گوشت و ارزش غذایی فراوان تخم بلدرچین بوده است.

نگهدار در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر به صورت صنعتی سالانه بالغ بر 62 تن گوشت و 38 تن تخم بلدرچین در استان مازندران تولید می‌شود، افزود: ظرفیت ایجاد شده برای پرورش بلدرچین به صورت صنعتی در استان بالغ بر 150 هزار قطعه گوشتی بوده که در حال حاضر با ظرفیت 60 هزار قطعه در حال فعالیت است.

وی در پایان یادآور شد: با توجه به شرایط خوب محیطی، مقاومت پرنده و وفق حیوان با محدودیت در محیط‌های مختلف به لحاظ فواید زیاد گوشت و تخم، پرورش بلدرچین به صورت سنتی در سطح استان در حال توسعه است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.