به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران محمدرضا ساکت مدیر عامل اسبق زردپوشان اصفهانی در خصوص مشکلات پیش آمده در خصوص سپاهان گفت: به هر حال قبل از اینکه مدیر سپاهان شدم افتخارم این بود که هوادار این تیم بوده ام و الان هم به عنوان یک هوادار از شرایط به وجود آمده اظهار تأسف می کنم و امیدوارم شرایط آرامی به تیم بازگردد تا این تیم به خصوص در بازی حساس این هفته مقابل پیروزی به موفقیت برسد.
وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سپاهان از نظر وضعیت قرار گیری جدول دقیقاً شرایط دو فصل پیش را دارد که اتفاقاً آن فصل هم قهرمان شد، اذعان داشت: به هر حال سپاهان تیمی است که شخصیت بزرگی دارد و حدود 10 سال قهرمانی را تجربه کرده است.
این مدیر فوتبالی همچنین در باره ی استعفای رحیمی مدیر عامل فعلی سپاهان و تمایلش برای تصدی سمت مدیر عاملی سپاهان خاطر نشان کرد: بنده از استعفای رحیمی تأسف می خورم و همین جا اعلام می کنم هیچ تمایلی برای تصدی این سمت ندارم./مح