مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
*کیهان
دستهایی که وزیر کشور خاتمی خجالت میکشد رو کند ! وزیر کشور دولت اصلاحات که خود در انحلال شورای شهر تهران نقش داشت میگوید: همان دستهایی که انتخابات دور اول شوراها را به آنجا کشاند و اختلافات بین اعضا را دامن زدند، متأسفانه در حال حاضر نیز فعال شدهاند. اکنون میبینیم که برخی از رسانهها برای دامن زدن به اختلافات بین اعضای اصلاحطلب شورا از یک سو و بین اصلاحطلبان و اصولگرایان از سوی دیگر فعال شدهاند.موسوی لاری در مصاحبه با ایسنا گفت: اختلافات در شورای اول نیز از اینجا شروع شد و کمکم عدهای به آن دامن زدند به نحوی که آبرو و حیثیت شورا رفت و به انحلال کشیده شد. به نظر من همان دستهایی که آن اتفاق را در مورد شورای اول ایجاد کردند، اکنون فعال شدند و درصدد هستند که شورا را به چالش بکشند و آن را با مشکل روبرو کنند.
وی توضیح دقیقتری درباره هویت این افراد ارائه نکرد. شورای شهر اول تهران در واقع به درگیری میان دو گروه 7 و 8 نفره کارگزارانی و همبستگی- مشارکتی تبدیل شده بود و شدت اختلافات در میان این دو طیف عملاً به تعطیلی شورا و ممانعت طرفین از برگزاری جلسات منجر شد. حتی پا در میانی هیئت حل اختلاف و دیگران نیز موجب فروکش کردن درگیریها نشد به نحوی که سرانجام وزارت کشور اقدام به شکایت از شورا کرد و هیئت مرکزی حل اختلاف نیز به ریاست محمدعلی ابطحی (رئيس دفتر خاتمی و معاون پارلمانی دولت اصلاحات) حکم به انحلال شورای شهر تهران در تاریخ 25 دی 1381 داد.
پیش از این، آن گزارش تحقیق و تفحص مجلس ششم که لحنی انتقادی داشت با تمسخر عطریانفر رئیس کارگزارانی شورا مواجه شده بود. عطریانفر مدعی شده بود گزارش هیئت تحقیق و تفحص خاصیتی ندارد و نمایندگان مجلس به هنگام شنیدن گزارش به آن خندیدهاند. این موضع به قدری تحقیرآمیز بود که مهدی کروبی رئيس مجلس 28 آبان 1381 مجبور به موضعگیری شد و گفت: «در رابطه با شهرداری]شورای شهر[ یک کم لطفیهایی و یک بیمهریهایی به مجلس شده که من لازم میدانم تذکر بدهم.... عدهای از نمایندگان به من تذکر دادند و بعد صورتی از فرمایشات آقایان بعد از تحقیق و تفحص آوردند که واقعاً برای من جای تعجب است. واقعاً متأثرم از اینکه در مقابل تحقیق و تفحص این حرفها را زدند. این حق مجلس است که تحقیق و تفحص کند.»
کروبی همچنین گفت: من از برادر بزرگوارمان آقای عطریانفر (رئيس شورای شهر تهران) انتظار ندارم چنین حرفهایی بزنند که «وقتی گزارش تحقیق و تفحص خوانده شد اکثر نمایندگان خندیدند.» من که اینجا بودم خبری ندارم. اما آقای عطریانفر یک چیزی به شما برادر عزیزمان بگویم آقایان نمایندگان را نمیدانم خندیدند یا نخندیدند اما به شما میگویم شما مجموعهتان نه به ما خندیدید و نه به مجلس خندیدید به 8 میلیون مردم تهران خندیدید. با این کارهایی که این چند سال کردید ما اصلاحطلبان را سرافکنده کردید.
وقتی بولتننویس دولت اصلاحات مستخدم بیبیسی انگلیس میشود همکار متواری نشریات اصلاحطلب معتقد است بخش فارسی شبکه دولتی انگلیس تبدیل به رسانه اصلاحطلبان شده است.نیکآهنگ کوثر که در دوره اصلاحات با نشریات مختلف اصلاحطلب همکاری میکرد و اکنون در خارج از کشور به سر میبرد، در تحلیلی نوشت: امشب تصادفاً از طریق «بالاترین» به متنی نوشته شده از سوی صادق صبا در سال 2003 برخوردم. باور کردنی نبود. مدیر امروزی بیبیسی فارسی، در نوشتهای درباره «اصلاحطلبان و درگذشت خلخالی»، بدون تعارف به دوگانگیهای اصلاحطلبان پرداخته بود. خواندن این متن و مقایسه خط مشی فعلی رسانه تحت مدیریت صادق صبا، رسیدن به درکی مناسب از بیبیسی فارسی را سخت میکند. بیبیسی فارسی زمانی بسیار مستقلتر مینمود، اما، امروزه، به نظر میرسد با احتیاط ویژهای نسبت به یک جناح سیاسی و گروهها و خانوادههای مربوطه کار میکند.
وی اضافه میکند: بررسی نسبت جذب روزنامهنگارانی که کارمند اصلاحطلبان محسوب میشدهاند به کسانی که کارمندان روزنامهها و سایتهای دیگر بودهاند، حداقل به من نشان میدهد که رسانههای عمده خارج از کشور، منفعت اصلاحطلبان را بیشتر مد نظر قرار میدهند و مسائل ایران را از دریچه چشمان اصلاحطلبان میبینند.کوثر خاطرنشان کرد: حالا تاثیر این نوع جذب نیرو و از سوی دیگر تغییر خط مشی خود آقای صبا و رسانه تحت مدیریتش را بررسی کنیم؛ آیا بیبیسی امروز، که وقتی درباره «عباس یزدانپناه یزدی» تا مدتها ساکت است و بعد از بیانیه رسمی وزارت خارجه چند کلمه دربارهاش مینویسد و یادش هم میرود که عباس یزدانپناه رفیق چه کسی است و فراموش میکند رابطه را در خبری که قاعدتاً باید کامل باشد و جامع به خواننده منتقل کند، حساسیتهای ویژه یک گروه را مد نظر قرار نمیدهد؟ آیا وقتی درباره جریمه شرکت توتال فرانسه مینویسد، فراموش نمیکند به خوانندهاش بگوید که ماجرا چیست؟
حتی براساس آنچه دادستانی فرانسه گفته و سیانان هم نقل کرده؟ تازه نمیخواهم مثالهای متعدد درباره ماجراهای آکسفورد و دادگاه کانادا و غیره را مطرح کنم؛ این در حالی است که برخی همکاران بیبیسی ]مانند حسین باستانی [ عضو حزب مشارکت به خاطر همکاری با بولتن ریاست جمهوری در دوران خاتمی، دانستههای زیادی دارند.به نوشته وی، بیبیسی در گذشتههای دور اصلاحطلبان امروزی را تندرو خطاب میکرد اما اکنون در این باره سکوت میکند.یادآور میشود شبکه بیبیسی به وزارت خارجه و سرویس جاسوسی انگلیس وابسته است.
حضرت والا به فعال سینمایی جایزه معماری داد! سیدمحمد بهشتی رئيس سابق بنیاد فارابی و مشاور رئيس سازمان میراث فرهنگی، با شرکت در مراسم معماری بنیاد صهیونیستی آقاخان، جایزه 250هزار دلاری این بنیاد را دریافت کرد.این مراسم با حضور کریم آقاخان (رهبر فرقه انحرافی اسماعیلیان نزاری آقاخانی) در شهر لیسبون پرتغال برگزار شد. آقاخان عنوان «حضرت والا» را از سوی ملکه انگلیس دریافت کرده است.کریم آقاخان روابط صمیمانهای با شیمون پرز، بنیامین نتانیاهو و دیگر سران رژیمصهیونیستی دارد. علاوه بر این، سرکرده این فرقه مورد تکریم سران وهابی منطقه قرار گرفته و در حال گسترش مدارس بنیاد آقاخان با هدف ترویج سکولاریسم در خاورمیانه میباشد. برگزاری مسابقه معماری آقاخان با ظاهری فریبنده و تحت عنوان انتخاب طرحهای برگزیده جهان اسلام برگزار میشود. اما مجریان این نمایش مضحک، هیچ اعتقادی به اصول اسلامی ندارند تا جایی که کریم آقاخان در مراسم امسال میگوید: «گرچه ریشههای این مسابقه در توجه به وضعیت معماری اسلامی نهفته است، ولیکن این جایزه، خود را متعهد به روح پلورالیسم و تکثرگرایی میداند!»
جالبتر اینکه،«نورمن فاستر»، معمار بریتانیایی نیز از اعضای اصلی کمیته راهبردی جایزه آقاخان میباشد. وی سرپرست پروژه تخریب مسجدالحرام و طراح برجهای جنجالی«ابراج البیت» در کنار خانه خدا میباشد.اعطای جایزه مذکور، این شائبه را تقویت میکند که بنیاد معماری فرقه انحرافی آقاخان درصدد حضور مجدد در پروژههای میراث فرهنگی کشور میباشد. اتفاق تلخی که در گذشته و در زمان مدیریت مدیران فعلی میراث فرهنگی در کشورمان رخ داده بود. رفتار بنیاد معماری فرقه انحرافی آقاخان بدینگونه است که همواره پس از اهدای جوایز، مذاکرات جدی و اساسی خود را با برندگان در خصوص حضور در پروژههای معماری و دیگر برنامههای مرتبط اعلام میکند. حال، این سؤال پیش میآید سیدمحمد بهشتی که بیشتر در حوزه سینما فعال بوده است، بابت چه خدمتی موفق به دریافت جایزه 250هزار دلاری شده است؟!
دولت هاشمی و خاتمی اقتدارگرا بودند نه اعتدالگرایک عضو حزب اعتماد ملی معتقد است نه دولت هاشمی و نه دولت خاتمی دولت اعتدال نبودند بلکه در زمره دولتهای اقتدارگرا دستهبندی میشوند.به گزارش خبر آنلاین، رحیم ابوالحسنی در میزگرد بررسی اعتدال گفت: اعتدال یعنی شما یک خط مشی را انتخاب کنید و متناسب با آن نیرو برگزینید. اینکه من 4 تا چپ و 4 تا راست و 4 تا میانه انتخاب کنم به معنی اعتدال نیست. این را میگویند یک ترکیب نامأنوس. این مشکل را دولت آقای هاشمی هم داشت. ضمن احترام خاصی که نسبت به همه نخبگان سیاسی مصلح دارم، آقای هاشمی هم نتوانست که این ترکیب را درست کند.
وی افزود: اعتدال باید تعریف بشود. در دولت آقای هاشمی اصلاً امکان نداشت که دولت اعتدالی شکل بگیرد. شما کشوری داشتید که انقلاب کرده بود و بلافاصله پس از آن جنگ شده بود و به تازگی این جنگ تمام شده بود و این جنگ هزار میلیارد دلار هزینه به کشور تحمیل کرده بود. امکان دولت اعتدالی وجود ندارد. در این فضا شما باید یک دولت اقتدارگرای مصلح بیاورید که جامعه را بسازد.
وی افزود: دولت آقای خاتمی هم تداوم دولت آقای هاشمی بود و تغییر خاصی رخ نداده است. در یک قسمتهایی یک نیروهایی وارد شدند که تضاد در میان نیروها را واضحتر کردهاند. مجلس تنش بیشتری نسبت به دستگاه اجرایی نشان داد. اصلاحات که میگوییم هم همهجانبه تعریف نشده است بلکه فقط به سمت اصلاحات سیاسی رفتیم.
بیبیسی داغدار شد رجوی کدام گوری رفته؟! شبکه دولتی انگلیس منافقین پادگان اشرف را «دوزخیان روی زمین» که منفور همه واقع شدهاند توصیف کرد.وبسایت بیبیسی فارسی در تحلیلی جانبدارانه به قلم یکی از عناصر فراری، از اینکه نه گروههای اپوزیسیون و نه دولتهای غربی نسبت به تار و مار شدن بقایای سازمان تروریستی منافقین در پادگان اشرف موضع مؤثری اتخاذ نکردهاند، ابراز تأسف کرد.بیبیسی در ابتدای تحلیل خود خاطرنشان میکند: به نظر میرسد سپاه و حکومت ایران در بیست و پنجمین سالگرد عملیات مرصاد در پی آنند که با اظهار شادی از نابود ساختن مخالفان در پی مرعوب ساختن آنها و نمایش نفوذ حتی درخارج از مرزهای ایران هستند. آنها همچنین در پیآنند به غرب و آمریکا نیز پیام دهند که قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی ایران را در ورای مرزهای آن نباید دست کم گرفت و هم از این رو به سود آنها است که در حمله نظامی به سوریه خویشتندار باشند. به نظر میرسد سوریه خط قرمز جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی کوشیده است با بهرهجویی از این حادثه و قدرتنمایی به آمریکا فشار وارد کند.
مهرداد درویشپور با بیان اینکه به نظر میرسد حتی آمریکا و غرب نیز در حال حاضر تمایل به محکومیت ماجرای حمله به اردوگاه اشرف را ندارند، میافزاید: آیا تلاش آمریکا و غرب برای توافق با ایران در مذاکرات هستهای علت این سکوت و بیتفاوتی نسبی در برابر این ماجراست؟ و یا شاید تمرکز آمریکا برسر جلب حمایت بینالمللی برای حمله نظامی احتمالی به سوریه و تلاش برای باز داشتن ایران از مداخله گستردهتر در سوریه باعث شده نسبت به این حادثه واکنش سنگینی از خود نشان ندهد؟ به ویژه آن که مخالفت گسترده با حمله نظامی به سوریه دولت اوباما را در مخمصه قرار داده است و آنرا به عقبنشینیهایی واداشته است.
وی واکنش ایرانیان مقیم خارج نسبت به تار و مار منافقین در پادگان اشرف را شگفتانگیز توصیف کرد و نوشت: بیشتر واکنشها نسبتاً سرد بود. به گونهای که جز خود مجاهدین- هیچ کس در هیچ نقطهای از جهان- در اعتراض به این جنایت بزرگ حتی تظاهراتی برگزار نکرد. شاید ترس از متهم شدن به همراهی با مجاهدین ]منافقین[ و یا نظر نه چندان مثبت ایرانیان به «سازمان» دلیل این انفعال عمومی باشد. اما حتی در اغلب اعلامیههای منتشر شده توسط گروههای گوناگون اپوزیسیون و کنشگران سیاسی و اجتماعی فعال نیز همدردی چندانی با مجاهدین به چشم نمیخورد. در بیشتر این بیانیهها در کنار محکوم کردن حکومت ایران و عراق سران سازمان نیز به دلیل اصرارشان در باقی نگاه داشتن این افراد در کمپ اشرف شریک جرم خوانده شدهاند. در برخی از اطلاعیههای دیگر اگر هم به نقش و مسئولیت سران سازمان اشاره نشده باشد، دستکم بر مرزبندی و اشاره به «اختلافات عمیق» با آنان تأکید شده تا مبادا این همدردی مورد بهرهبرداری احتمالی قرار گیرد.
تحلیلگر بیبیسی در ادامه مینویسد: رفتار سران سازمان نیز چندان خالی از شگفتی نیست. نخست آن که مسعود رجوی تاکنون سخنی در این باره نگفته است. دیگر آن که سران سازمان و از جمله مریم رجوی در سخنرانی خود بار دیگر بررسی اشتباهات در محاسبههای سازمان- که تاکنون قربانیان سنگینی از آنان گرفته است را مسکوت گذاشتهاند. به راستی هنوز روشن نیست چرا به رغم روشن بودن احتمال حمله دوباره به قرارگاه اشرف، همچنان 100 تن از مهمترین سران سازمان در آنجا باقی مانده بودند؟ پاسخ سران سازمان به این پرسش و انتقاد چیست؟
بیبیسی در پایان نوشت: آیاخوشبینی سازمان در دستکم گرفتن قدرت رژیم و یا امید به حمله نظامی زودرس به ایران بار دیگر از آنان قربانی گرفته است؟ به نظر میرسد پس از عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) این بزرگترین ضربهای است که سازمان بدلیل محاسبات غیرواقعبینانه از موقعیت خود، حکومت و شرایط بینالمللی خورده است؟ سازمان مجاهدین خلق به رغم آن که با یکی از سنگینترین تلفات نظامی و انسانی در طول حیات خود روبرو شد، نتوانست به دلیل سیاستهای کنونی خود همدردی درخور توجهی را در میان ایرانیان و یا در عرصه بینالمللی برانگیزد.
*خراساندستور به 8 نهاد دولتي براي ايجاد تحرک اقتصاديبر اساس مصوبه اي که طي روزهاي اخير در هيئت دولت به تصويب رسيده است، وزارتخانه هاي امور اقتصادي و دارايي، صنعت، معدن و تجارت، نفت و نيرو و نيز بانک مرکزي، گمرک، سازمان ميراث فرهنگي و صندوق توسعه ملي موظف شده اند نسبت به تهيه طرحي مشخص و اجراي ضوابط مربوط به رفع موانع توليد و سرمايه گذاري، اشتغال و ايجاد تحرک اقتصادي و بهبود فضاي کسب و کار اقدام کنند.
دردسر واردات يک خودروي خاص براي مديران سابق
در حالي که برخي مديران سابق دولتي، طي سال هاي گذشته موافقت خود را با واردات چند هزار دستگاه خودرو براي تبديل شدن به تاکسي اعلام کرده بودند، اين خودروها به علت برخي اختلافات مديريتي دچار مشکلات ورود به کشور شدند و بخش قابل توجهي از آنها، مدتهاست در انبارهاي يکي از مناطق آزاد خاک مي خورد و اکنون واردکنندگان اين خودروها نسبت به شکايت قضايي از برخي مديران دولت سابق اقدام کرده اند.
*تهران امروز
هشدار وزير اطلاعات به يك محافظبه گزارش فارس، محمود علوي وزير اطلاعات يكي از شركتكنندگان در مراسم ترحيم مادر سردار سليماني بوده كه هنگام ورود وي به اين مراسم، يكي از خبرنگاران خود را به وي نزديك كرده تا سوالي را بپرسد. اما در اين حين يكي از محافظان مراسم برخوردي با خبرنگار مذكور داشته و مانع پرسيدن سوال شده. كه وزير اطلاعات بلافاصله واكنش نشان داده و به آن فرد محافظ اعتراض كرده و گفته: شما حق نداري به خبرنگاران دست بزنيد. اينها دوستان ما هستند. اگر در تيم ما بودي، از شما ميخواستم كه ديگر به كارت ادامه ندهي. وزير اطلاعات از خبرنگار مذكور دلجويي و سپس عذرخواهي كرده و خطاب به آن خبرنگار گفته: اين فرد جزو تيم حفاظت ما نيست.
در دانشگاه خودم هستم؛ به دانشگاه احمدينژاد نميرومسخنگوي دولت دهم در پاسخ به اين سوال كه چه توصيهاي به دولت يازدهم داريد؟ گفته: توصيهاي ندارم. اين دولت به اندازه كل سن من تجربه دارد و صلاح كار خودش را هم ميداند.غلامحسين الهام در گفتوگو با مهر در پاسخ به اين سوال كه بعد از پايان دولت دهم در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد، گفته: در دانشگاه به كار معلمي مشغول هستم. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به دانشگاه احمدينژاد خواهيد رفت؟ گفته: خير؛ بيشتر در دانشگاه خودم مشغول هستم.
تصميمات بيسر و صداي دولت دهم
روزنامه خراسان نوشته:بر اساس بررسيهاي يك نهاد نظارتي، بهرغم آنكه دولت دهم با تصويب مصوبهاي در آخرين روزهاي سال 91، حق بهرهبرداري و مالكيت مجموعه ورزشي آزادي را از شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي به وزارت ورزش و جوانان منتقل كرده، اين مصوبه با ابلاغيه يكي از مديران ارشد دولت سابق در آخرين هفتههاي فعاليتش، بيسر و صدا لغو شد و به جاي آن مالكيت هتل المپيك به وزارت ورزش رسيده است.
ادعاي جديد وزير خارجه مصر عليه ايران
به گزارش پايگاه خبري «مصر اليوم»، «نبيل فهمي» وزير خارجه مصر گفته: بهرغم روابط تاريخي ميان مصر و ايران، اقدامات اين كشور در منطقه خليج [فارس] امنيت ملي مصر را نقض ميكند و اين مشكلي ميان ما و تهران است. اختلاف ميان مصر و ايران در دوره رژيم سابق، اختلاف ميان سني و شيعه بود و در دوره نظام مبارك اين اختلافات مربوط به امنيت ملي بود.فهمي در ادامه به تلاش مصر براي بهبود روابط با ايران اشاره كرده و گفته كه نشانههاي مثبتي از مواضع دولت جديد ايران در قبال كشورهاي حوزه خليجفارس وجود دارد هرچند كه اين امر تاكنون ملموس نشده است.
وي همچنين به اقدام برخي كشورهاي حوزه خليجفارس مبني بر فرستادن نمايندگاني براي حضور در مراسم تحليف رئيسجمهور جديد ايران اشاره كرده و گفته كه مصر نمايندهاي در اين مراسم نداشت.وزير خارجه مصر گفته كه مصر با ايران با هدف خاصي تعامل خواهد كرد. اگر با ايران وارد گفتوگو شويم، اين گفتوگو صريح، شفاف و كاملاواقعي و به دور از هرگونه انفعال و احساسات خواهد بود و در آن منافع مصر، كشورهاي حوزه خليج [فارس] و مشرق عربي لحاظ خواهد شد. ما با ايران در مسئلهاي كه به ضرر منافع كشورهاي حوزه خليج [فارس] باشد، همكاري نخواهيم كرد.
*جمهوری اسلامی* جمعي از فرزندان شهدا و ايثارگران عضو سازمان اقتصادي كوثر با انتشار نامهاي خطاب به حجت الاسلام شهيدي محلاتي رئيس جديد بنياد شهيد و امور ايثارگران اعلام كردند: اين روزها در سازمان اقتصادي كوثر اتفاقاتي درحال وقوع است كه باعث نگراني فرزندان شهيد و ايثارگر شده است. نويسندگان نامه، جريان انحرافي را يك تهديد جدي براي سلامت و امنيت واحد اقتصادي بنياد شهيد و امور ايثارگران دانسته و خواستار پاكسازي اين سازمان از وجود آنها شدند. در ادامه نامه آمده است: بعد از انتصاب حضرتعالي، اين جريان با سوءاستفاده از برخي عناصر وابسته به مديران منصوب شده در دولت تدبير و اميد در صدد لابي براي نفوذ و تثبيت سمت تعريف و تكليف شده اربابهاي خود براي نيل به اهداف نامبارك خود در محيط سازمان اقتصادي كوثر ميباشند. در پايان اين نامه آمده است: شايسته است مديران خدوم دولت تدبير و اميد با درايت و روشن انديشي دست سودجويان و فرصت طلبان اين جريان فتنهبرانگيز را از هرگونه سوءاستفاده اقتصادي براي هميشه كوتاه كنند.
* بانك سپه، با ارسال نامهاي به روزنامه جمهوري اسلامي درخصوص مطلب ستون جهت اطلاع مورخ 17/6/92 مربوط به مشاهدات يكي از مراجعين به شعبه تجريش اين بانك، اعلام كرد: "تكريم مشتريان مهمترين ركن در منشور اخلاقي بانك سپه به عنوان نخستين بانك ايراني به شمار رفته كه به نحو شايسته نصب العين تمامي كاركنان خدوم و پرتلاش اين بانك قرار دارد. كاركنان بانك سپه براساس اين فرض تكريم و احترام به ارباب رجوع و مردم را وظيفه اصلي خود قلمداد كرده تمام سعي خود را براي تحقق اين مهم بكار گرفته و ميگيرند. در عين حال طبق بررسيهاي صورت گرفته و براساس اصل پاسخگويي و احترام به مشتريان گرامي و ارجمند كه سرمايههاي اصلي بانك به شمار ميآيند بر خود فرض ميدانيم از مشكل پيش آمده در رويه انجام وظيفه و ارائه خدمت در شعبه مذكور از نگارنده مطلب فوق كه از جمله مشتريان بانك به حساب ميآيند طلب پوزش كرده به اطلاع برساند با مسبب مشكلات فوق برخورد و تذكر جدي داده شد. اميد است اين بانك بتواند آنگونه كه شايسته مردم شريف و بزرگوار ايران اسلامي است خدمتگذار و خدوم آنان باشد."
*آرمان
4 گزینه تصدی استانداری هرمزگانشنیده شد که مهندس ابراهیم قنبرزاده، دکتر مشیری، مسعود سلطانی فر و مقتدایی چهار گزینهای هستند که برای تصدی استان هرمزگان به وزارت کشور پیشنهاد شدهاند. این 4 تن پس از برگزاری جلسات میان مجمع نمایندگان استان، معتمدین هرمزگان و ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی انتخاب شدهاند.
دفاع وزیر اطلاعات از خبرنگارانشنیده شد که مجلس ترحیم سرکار حاجیه خانم فاطمه سلیمانی مادر مکرمه سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه عصر شنبه در حسینیه عاشقان ثارا... ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد. محمود علوی وزیر اطلاعات نیز یکی از شرکتکنندگان در این مراسم بود که هنگام ورود وی به این مراسم، یکی از خبرنگاران خود را به وی نزدیک کرد تا سوالی را بپرسد. اما در این حین یکی از محافظین مراسم برخوردی با خبرنگار مذکور داشت و مانع پرسیدن سوال شد. وزیر اطلاعات بلافاصله واکنش نشان داد و به آن فرد محافظ اعتراض کرد و گفت: شما حق ندارید به خبرنگاران دست بزنید. اینها دوستان ما هستند. اگر در تیم ما بودی، از شما میخواستم که دیگه به کارت ادامه ندهی. وزیر اطلاعات از خبرنگار مذکور دلجویی و سپس عذرخواهی کرد و خطاب به آن خبرنگار گفت: این فرد جزو تیم حفاظت ما نیست.
«رزمآور» مجرم نیستشنیده شد که هیات منصفه مطبوعات نشریه «رزمآور» را مجرم تشخیص نداد. جلسه رسیدگی به کیفرخواست مطرح شده برای نشریه رزمآور، صبح یکشنبه در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی و با حضور اعضای هیات منصفه مطبوعات برگزار شد.پرونده نشریه رزمآور با شکایت شاکی خصوصی و به اتهام نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر تشکیل شده بود که طبق نظر هیات منصفه مطبوعات متهم این پرونده مجرم شناخته نشد.
تکذیب عضویت عارف در یکی از شبکههای اجتماعیشنیده شد که مسئول روابط عمومی دفتر دکتر عارف، گفت: دکتر عارف در شبکه اجتماعی توئیتر فعالیتی ندارد. سیتنا نوشت؛ وی ضمن تکذیب حضور دکتر عارف - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام - در شبکه اجتماعی توئیتر، اظهار داشت: مطالب منتشر شده در صفحهای با عنوان دکتر عارف در توئیتر، به هیچ عنوان با ایشان یا نزدیکان وی ارتباطی ندارد و ایشان عضو این شبکه اجتماعی نیست.
ستاره زن سینما نایبرئیس فدراسیون ورزشی شدشنیده شد که هدیه تهرانی بازیگر سینما با حکمی از سوی علیرضا خسروی به عنوان نایب رئیس کمیته تای چی چوان انتخاب شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، علیرضا خسروی در احکامی جداگانه، تغییراتی را در کمیته تای چی چوان صورت داد. هدیه تهرانی به عنوان نایب رئیس بانوان، شروین رضایی به عنوان نایب رئیس و حامد کاتوزی به عنوان دبیر منصوب شدند.
استاندار خراسان شمالی مشخص شدشنیده شد که قاسم جعفری رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی از معرفی سیدعلیاکبر پرویزی به عنوان هفتمین استاندار خراسان شمالی از سوی وزارت کشور به هیات دولت خبر داد. پرویزی مسئولیتهایی چون؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار و سایر سمتها را در کارنامه مدیریتی خود دارد. وی همچنین از نیروهای بومی خراسان شمالی است. خراسان شمالی در 19 مرداد 83 تاسیس شده است و تاکنون 6 استاندار را تجربه کرده است.
کابینه اندازه کل سن من تجربه داردشنیده شد که غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم در پاسخ به ین سوال که بعد از پایان دولت دهم در حال حاضر مشغول چه کاری هستید گفت: در دانشگاه به کار معلمی مشغول هستم.مهر نوشت؛ وی در پاسخ به این سوال که آیا به دانشگاه احمدی نژاد خواهید رفت؟ اظهار داشت: خیر؛ بیشتر در دانشگاه خودم مشغول هستم. الهام همچنین در پاسخ به اینکه چه توصیهای به دولت یازدهم دارید؟ گفت: توصیهای ندارم. این کابینه به اندازه کل سن من تجربه دارد و صلاح کار خودش را هم میداند.
ميرتاجالدينی: هنوز در نهاد رياست جمهوري هستمشنیده شد که حجتالاسلام سيدمحمدرضا ميرتاجالديني گفت: هماكنون در معاونت قانون اساسي و امور روحانيت رياست جمهوري مشغول هستم، چراكه دولت جديد هنوز دراينباره تصميمی نگرفته است. وی در حاشیه مراسم گراميداشت آيتا... طاهريخرمآبادي درباره اینکه هماكنون چه سمتي را عهدهدار است، گفت: هماكنون در معاونت قانون اساسي و امور روحانيت رياست جمهوري مشغول هستم، چراكه دولت جديد هنوز دراينباره تصميمي نگرفته است. وي در پاسخ به سوالي مبني براينكه آيا در جلسات «ساختمان لادن» شركت ميكنيد يا خير تصريح كرد: اين خبر را بايد از جاي خاص خودش بگيريد، البته اگر جلسهاي باشد كه بنا به خبري شدن آن باشد آن را اعلام ميكنيم.
*قدسواکنش سپاه به تهدیدهای منافقیندیپلماسی ایرانی: سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم ختم مادر سردار سلیمانی در جمع خبرنگاران در پاسخ سوالی در خصوص تهدید منافقین علیه مقامهای کشورمان گفت: پس از اتفاقی که برای منافقین در اردوگاه اشرف افتاد آنها هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
هدف پوتین از سفر به تهرانمهر: برخی رسانههای خبری غربی مدعی شدند، پس از آنکه پوتین موفق به توقف حمله به سوریه شد، به دنبال این است با سفر به تهران راه حلی برای مسأله هستهای نیز بیابد.
هشدار وزیر اطلاعات به یک محافظفارس: در مراسم ترحیم مادر سردار سرلشکر قاسم سلیمانی، هنگامی که یک محافظ مانع نزدیک شدن خبرنگار به وزیر اطلاعات شد، علوی از این اقدام محافظ ناراحت شد و خطاب به وی گفت: خبرنگاران دوستان ما هستند و شما حق ندارید به آنها دست بزنید.
الهه راستگو مردانه حرف زدایسنا: حجتالاسلام والمسلمین شجونی عضو حزب مؤتلفه اسلامی با انتقاد از اصلاحطلبان گفت: الهه راستگو مردانه حرف زد ولی از سوی اصلاحطلبان اخراج شد.
عارف تکذیب نکردفرارو: محمدرضا عارف در پاسخ به این سوال که آیا خبر ریاست شما بر مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را تکذیب می کنید، گفت: در این خصوص بعدا صحبت خواهم کرد.
ورود پلیس امنیت به اجراهای تئاترمهر: مجید جعفری، مدیر عامل انجمن تئاتر آزاد با گلایه از دخالت پلیس امنیت اجتماعی در اجرای نمایشهای آزاد و فراخواندن تعدادی از فعالان این عرصه به دادگاه، گفت: متولی این تئاترها وزارت ارشاد است و اگر هم مشکلی وجود دارد باید وزارت ارشاد در این زمینه ورود کند.
رئیس جمهور، موافق حضور قالیباف فرارو: رضا تقی پور، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: نظر رئیس جمهور برای حضور شهردار تهران در جلسات هیأت دولت مثبت است.
آشنا: بی اطلاعمجهان: در حالی که محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیسجمهور از ماموریت حسامالدین آشنا برای ادغام معاونت سیاسی دفتر رئیسجمهور و مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاست جمهوری خبر داده است، آشنا از چنین حکمی ابراز بی اطلاعی کرد!
عربده کشی بندر بن سلطانجهان: بندر بن سلطان، رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی طی اظهاراتی خصمانه تهدید کرده که انتقامی سخت از شیعیان در لبنان خواهد گرفت.
تکذیب سرقت600میلیونی از کاخ نیاورانفارس: مدیر روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی در خصوص سرقت 600 میلیون تومانی از کاخ نیاوران گفت: هر گونه سرقت از کاخ نیاوران تکذیب میشود و عتیقههای دزدی برای یک مجموعهدار بوده است.
میرتاجالدینی، در دولت یازدهم
فارس: محمدرضا میرتاج الدینی از حضور خود در دولت یازدهم در سمت معاون امور قانون اساسی و مشاور رئیسجمهور در امور روحانیت خبر داد.
حداد:با روحانی صحبت میکنممشرق: غلامعلی حداد عادل در پاسخ به این سوال که آیا توصیه ای به رئیس جمهور در خصوص عدم معرفی توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم دارید، گفت: دریک جلسه خصوصی در این مورد با آقای رئیس جمهور صحبت خواهم کرد.
ادعای رئیس تروریستها در سوریهالعالم: شبکه سعودی العربیه خبرداد که «سلیم ادریس رئیس ستاد مشترک ارتش آزاد سوریه ضمن انتقاد شدید از تفاهم نامه وزیران خارجه آمریکا و روسیه درباره خلع سلاح شیمیایی رژیم سوریه، پوتین رئیس جمهور و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه را به دریافت رشوه از رامی مخلوف پسر دایی بشار اسد متهم کرد».