مواد غذایی پر چرب کافئین دار و استفاده ی بیش از حد از مواد ادویه ای باعث آسیب رساندن به دریچه ی قلب مادران باردار خواهد شد.

میترا زارتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: بعضی از خانم های باردار در دوره بارداری به سوزش قلب دچار می شوند که این گونه دردها بسیار مرتبط با بارداری است که با نزدیک شدن به پایان دوره بارداری فشار بسیاری به معده وارد می شود که محتویات به شکم فشار وارد می کند و موجب رفلاکس یا برگشت غذا از معده به مری می شود.

وی افزود: زمانی که اسید معده ترشح می شود و بعد به مری باز گردانده می شود باعث احساس سوزش در انتهای مری می ند.

وی در ادامه گفت: بهترین روش برای جلوگیری از سوزش در انتهای مری این است که از مصرف غذا های پر ادویه و کافئین دار همچون نسکافه، قهوه و غذاهای سرخ شده و پر چرب اجتناب شود.

وی اذعان داشت: یک باور اشتباهی که در میان افراد است این بوده که زنان باردار به اندازه دو نفر غذا مصرف کند چرا که این امر در تشدید و به وجود آمدن رفلاکس نقش مهمی دارد.

وی اظهار داشت: خانم های باردار بایستی به اندازه غذا مصرف کنند چرا که مصرف زیاد مواد غذایی باعث اضافه وزن و چاقی می شود که در زایمان مشکلاتی از جمله دیابت را درآینده پدیدار می کند.

وی عنوان کرد: خانم هایی که در دوران بارداری توجهی به مقدار وزن خود ندارند و به چاقی دچار می شوند به دیابت در دوران بارداری مبتلا می شوند که موجب افزایش قند خون در 5 ماهگی به بعد نیز می گردد که علت مهم به وجود آمدن آن افزایش نیاز به هورمون انسولین برای ساخت بافت های جنین است.

وی در خاتمه گفت: حدود 7 درصد از خانم های باردار قادر به مازاد نیاز انسولین نیستند که انسولین کاهش پیدا می کند.چ/ع2

برچسب ها: باردار ، غذا ، سوزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار