کارشناس پرورش طیور شبکه دامپزشکی زرند به خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان گفت : با راه اندازی این واحد تولیدی در روستای ابراهیم آباد اشتغال دو نفر به صورت مستقیم و هفت نفر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است .
حسن لطفعلی پور افزود : دوره پرورش بوقلمون 120 روز است که در هر دوره حدود 10 تن گوشت تولیدو به بازار عرضه می شود .
وی با بیان اینکه گوشت بوقلمون چربی کمتری نسبت به گوشتهای دیگر دارد خاطرنشان کرد : کسانی که دارای رژیم غذایی کم چربی هستند می توانند از آن استفاده کنند .
همچنین حدود 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین و منبع خوبی از پروتئین ، سلنیوم ، روی و پتاسیم و ویتامینهای گروه "ب " است/س .