محمد نصرتي رئيس اتحاديه کشوري قنادان در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا گفت: از آنجايي که مدت ماندگاري شيريني حداکثر 3 ماه است به همين خاطر پروسه صادرات شيريني از کشور بايد کوتاه شود.
وي افزود: در حال حاضر به خاطر طولاني بودن پروسه صادرات شيريني از کشور، رقم صادرات اين محصولات بسيار کمتر از توان صادراتي توليد کنندگان داخلي ميباشد.
وي با تاکيد بر سرعت بخشيدن به امر صادرات شيريني اظهار داشت: چنانچه امکان تسريع صادرات شيريني از منظر سرعت حمل و نقل و جابجايي فراهم شود رقم صادرات شيريني قناديها از کشور بيش از پيش افزايش مييابد.
انتهاي پيام/