به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سليمان احمدي افزود: همچنين ۶،۵ درصد شركت كنندگان، دانشجويان رشته پرستاري و ساير شركت كنندگان از ديگر رشته هاي علوم پزشكي بودند.
وي ادامه داد: ۵۱۷ نفر شركت كننده از ۴۹ دانشگاه در ۱۶ رشته در اين المپياد شركت كردند و به رقابت با يكديگر پرداختند.
وي اظهار كرد: ۲۷ تيم كه در سه حيطه در آزمون انفرادي به مرحله گروهي راه يافتند از دانشگاه هاي خوبي بودند و باعث دلگرمي ما بود.
احمدي خاطرنشان كرد: نگاه به اين المپياد نگاه ويتريني نيست، بلكه نگاه ما اين است كه استعدادها در درون كشور پرورش يابند و تاكيد داريم آن را در درون دانشگاه ها فعال و موثر اجرا كنيم.
مدير مركز خدمات آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت:۱۰ تا ۱۵ درصد دانشجويان در نظام آموزشي برترين ها هستند كه اگر المپيادها را انگيزشي برگزار كنيم مي توانيم استعدادها را راهنمايي و رشد و پرورش يابيم.
وي افزود: تمامي دانشجويان راه يافته به پنجمين المپياد علمي گواهينامه شركت در اين المپياد را دريافت مي كنند.
وي بيان كرد: حيطه هنر را حيطه اصلي خود در اين المپيادها اعلام خواهيم كرد و از سال بعد به عنوان حيطه اصلي خواهد بود و اخلاق پزشكي نيز در بحث هنر مي تواند ورود پيدا كند.
مدير مركز خدمات آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، ارتقاي كيفيت آموزشي و عمق بخشيدن به آن را از دستاوردهاي المپياد ذكر كرد و گفت: مهمترين آن توانسته روش هاي جديد و بديع سنجش را از نظر عملكرد و سنجش آموزشي به نظام آموزشي معرفي كند.
وي بيان كرد: ۲۰۰ نفر از اساتيد هيات علمي دانشگاه ها در برگزاري اين المپياد فعاليت داشتند كه اين موضوع به يك فرهنگ تبديل شده است و ما اصرار داشتيم بنياد ملي نخبگان از برگزيدگان حمايت كند.
احمدي، اظهار كرد: سال آينده المپياد علمي دانشجويان دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور در مشهد مقدس برگزار مي شود و تا پايان مهر امسال حيطه هاي المپياد را اعلام مي كنيم و همچنين آزمون هاي درون دانشگاهي از طريق بانك آزمون ها برگزار مي شود.
گفتنی است: پنجمين المپياد علمي دانشجويان دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور كه از ۱۶ شهريور به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي كرمان آغاز و بیست و یکم شهریور با معرفي برترين ها به كار خود پايان داد./ح