تحقيقات نشان داده كه مخمر قرمز برنج باعث كاهش كلسترول در مبتلايان به كلسترول بالا مي شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دكتر گيرت ورهيلست، محقق پيشرو در زمينه ديابت و كلسترول اروپا در همايش بين الملل مكمل هاي دارويي، رژيمي و غذايي از نتايج تحقيقات بر روي مخمر قرمز برنج براي كاهش كلسترول خبر داد.

بر اساس اين گزارش افزايش كلسترول خون يك عامل خطر براي بيماري هاي قلب و عروق است و حتي تغيير روش زندگي مانند روي آوردن به رژيم غذايي سالم، انجام حركات ورزشي و كاهش وزن به منظور كاهش كلسترول خون با شكست مواجه شده استفاده از مكمل غذايي مخمر قرمز برنج مي تواند مورد توجه قرار گيرد.

بنابر اين گزارش، مخمر قرمز برنج يك محصول تخميري و سنتي آسيايي است كه بوسيله تلفيق برنج دم كرده با قارچ monascus.parpureus توليد مي شود. بعد از قرن ها كه اين ماده در طب سنتي چين براي كمك به گردش خون مصرف شود به اثبات رسيده است كه اين ماده يك راه علاج مؤثر براي كاهش ميزان كلسترول خون است.

در ادامه اين گزارش آمده است، كه بعداز ارزيابي توسط انجمن ايمني غذايي اروپا، مخمر برنج توانست ادعاي "مؤثر نگهداشتن غلظت كلسترول طبيعي خون را به شرطي كه 10 ميلي گرم از ماده مؤثر monacolink فراهم كند را اثبات كند.

در پايان اين گزارش آمده است كه اين ماده جانشين مناسبي براي استانين ها بويژه بيماراني كه عوارض جانبي اين داروها را تجربه كرده اند، مي با شند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.