به گزارش باشگاه خبرنگاران
کرمانشاه
میزان چربی و کلسترول در سویا بسیار کمتر است و میتوان از آنها در پخت بسیاری از غذاها نظیر ماکارونی، انواع کتلتها و یا همبرگر خانگی استفاده کرد.
با کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف سبزیجات
میتوان از بروز بیماریهای مختلف در امان ماند
با کاهش مصرف گوشت قرمز میتوان از بروز بسیاری از بیماریها نظیر دیابت، فشار خون
بالا، نقرس، سکتهها و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد.
بلغور گندم، حبوبات، قارچ و کره بادام زمینی جزء پروتئینهای گیاهی مناسب هستند./ب