سویا و شیر سویا جایگزین مناسبی برای پروتئین‌های حیوانی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

 میزان چربی و کلسترول در سویا بسیار کمتر است و می‌توان از آنها در پخت بسیاری از غذاها نظیر ماکارونی، انواع کتلت‌ها و یا همبرگر خانگی استفاده کرد.

با کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف سبزیجات می‌توان از بروز بیماری‌های مختلف در امان ماند
با کاهش مصرف گوشت قرمز می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها نظیر دیابت، فشار خون بالا، نقرس، سکته‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کرد.
بلغور گندم، حبوبات، قارچ و کره بادام زمینی جزء پروتئین‌های گیاهی مناسب هستند./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، سویا ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.