وی با بیان اینکه تاکنون کار بازسازی این مدارس آغاز نشده است، گفت: طبق اطلاعات واصله مسئولان مربوطه قصد دارند پیرامون جبران فضاهای تخریبی در سال جدید، از کانکس استفاده کنند که تاکنون هیچ کانکسی به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان تحویل نشده است.
این مسئول آموزشی، تعداد مدارس کانکسی در این شهرستان ( در حال حاضر) را هشت مورد عنوان کرد و گفت: این تعداد کانکس جایگزین مدارس کپری شده است و از مهمترین مشکل این مدارس کانکسی تعبیه نشدن جا کولری در این سازههاست که با توجه به گرمای هوای یکی از معایب عمده محسوب میشود.
معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالی مبنی بر وضعیت مدارس این شهرستان در باب سیستمهای سرمایشی و خنک کننده، نیز افزود: طی سال جاری تعداد 139 دستگاه کولر به آموزش و پرورش بشاگرد تحویل شده است، که در بین 139 مدرسه توزیع شده است.
وی گفت: از آنجایی که بعضی از مدارس پنج کلاسه نیز هستند، ممکن است برخی از اینگونه مدارس تنها یک و یا دو کولر داشته باشند که معمولا یکی از این کولرها به دفتر مدرسه اختصاص دارد.
به گفته دادعلیزاده، تمام مدارس شهری و شبانهروزیهای بشاگرد در حال حاضر فاقد کولر در کلاسهایشان هستند.
وی همچنین در جواب سئوالی که آیا تمامی مدارس این شهرستان، انشعاب آب و برق دارند، گفت: تمامی مدارس برق دارند اما بالغ بر 106 الی 107 مدرسه فاقد کنتور برق هستند که برق آنها به صورت یکسره وصل شده است.
دادعلیزاده، تعداد مدارس شهرستان بشاگرد را 154 مدرسه ابتدایی، 23 مدرسه راهنمایی و 11 مدرسه متوسطه اعلام کردند.
پیرامون سخنان این مسئول در باب وسائل و امکانات سرمایشی ذکر این نکته الزامی است که امر تجهیز و تامین امکانات مدارس پس از تحویلگیری آنها توسط آموزش و پرورش به عهده این ارگان است./ج1