"پي‌ير مسکوويسي" وزير اقتصاد و دارايي فرانسه اعلام کرد؛ کسري بودجه عمومي اين کشور در سال 2013 بيش از 3.7 درصد توليد ناخالص داخلي خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از رويترز، کميسيون اروپا 2 سال ديگر به فرانسه مهلت داد و از اين کشور خواست ميزان کسري بودجه خود را تا اواخر سال 2015 به زير 3 درصد کل توليد ناخالص داخلي اين کشور برساند.

"پي‌ير مسکوويسي" وزير اقتصاد و دارايي فرانسه اعلام کرد کسري بودجه عمومي اين کشور در سال 2013 بيش از 3.7 درصد توليد ناخالص داخلي خواهد بود که تاکنون پيش بيني شده بود.

وزير اقتصاد و دارايي فرانسه همچنين افزود: به منظور کاهش کسري بودجه عمومي فرانسه سال آينده بيش از دو سوم صرفه جويي در بودجه خواهيم داشت و افزايش ماليات‌ها و عوارض اجتماعي کمتر از ميزان پيش‌بيني شده يعني 6 ميليارد يورو خواهد بود و حداقل رشد اقتصادي سال جاري به 0.1 درصد خواهد رسيد.

وي در ادامه تصريح كرد: مسير جديد دارايي‌هاي عمومي اين امکان را براي فرانسه فراهم مي‌کند که هدف جديد تعيين شده از سوي کميسيون اروپا را محقق کند.

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار