به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ابراهيم سحرخيز ، با اشاره به پروژه مهر با هدف بررسي و نظارت بر برنامه هاي ادارات كل آموزش وپرورش استان ها ، مناطق و مدارس تابعه در زمينه تمهيدات و برنامه ريزي لازم براي آغاز سال تحصيلي و بازگشايي مدارس ، گفت : اين پروژه با دبيري معاونت متوسطه و با اعزام نيروهاي متخصص اعزامي و بهره گيري از شاخص هاي متعدد ارزيابي انجام مي شود و در نهايت نتيجه گزارش بازرسان طي مدت دو هفته به بالاترين مقام وزارتخانه ارائه مي شود .
وي با اشاره به 5 محور؛ سازماندهي نيروي انساني ، تعمير و تجهيز مدارس براي آغاز سال تحصيلي ، توجيه و تبليغ براي شروع سال تحصيلي ، تاييد صلاحيت نيروهاي جديد الانتصاب و نظارت و ارزيابي توسط استان ها از مناطق و مدارس تابعه به عنوان 5 محور مورد نظر در بررسي ها به ارائه گزارشي از عملكرد پروژه مهر درسال جاري پرداخت.
براساس اين گزارش، رئوس برنامه هاي معاونت آموزش متوسطه و برخي از استان ها كه در قالب گزارش عملكرد پروژه مهر سال جاري تهيه و ارسال شده است ، به شرح زير مي باشد :
- ساماندهي ( توسعه و تعديل ) مجتمع هاي آموزشي و پرورشي ، روستايي ، عشايري و شهري مطابق با ضوابط مقرر.
- كيفيت بخشي مدارس نمونه دولتي از منظرفضا ، امكانات ، تجهيزات ، هوشمند سازي و ساماندهي نيروي انساني
- نظارت بر ثبت نام دانش آموزان پذيرفته شده در آزمون ورودي مدارس نمونه دولتي .
- پيگيري و نظارت بر ثبت نام دانش آموزان مدارس شبانه روزي.
-دريافت اطلاعات از استان ها و بررسي و ساماندهي ساعات اضافه تدريس نيروي انساني و تلاش در جهت به حداقل رساندن آن در چارچوب نياز مدارس .
- ايجاد تمهيدات لازم براي شروع پايه هفتم از جمله بررسي وضعيت نيروي انساني ، همكاري با دفتر برنامه ريزي و تاليف كتب درسي و نقد و بررسي كتب جديد التاليف.
-همكاري با مركز آموزش نيروي انساني در خصوص تامين مدرس وآموزش آن به ويژه براي كتب جديد التاليف پايه هفتم.
- تخصيص ساعات گروه هاي آموزشي متناسب با نياز استان در چارچوب ساعات مصوب.
- انجام مطالعات و ارائه الگوي ارزشيابي تركيبي به شوراي عالي آموزش وپرورش در دوره متوسطه اول .
- بررسي و بازنگري در آئين نامه اجرايي مدارس و قوانين و مقررات موجود و ارائه پيشنهادات به شوراي عالي.
- تدوين دستورالعمل ايمني و پيشگيري در مدارس با تشكيل كارگروه و عضويت نمايندگان ساير معاونت ها و ارسال آن به كميته مستند سازي براي ارسال به استان ها .
- پيش بيني و تمهيدات لازم براي افزايش 3 درصدي هنرجويان شاخه هاي فني و حرفه اي و كاردانش در پايه دوم.
- برگزاري جلسات هم انديشي با معاونان آموزش متوسطه ، معاونان پشتيباني و روساي ادارات آموزش فني و حرفه اي ، بطور استان به استان و تنظيم توافقنامه توسعه كمي و كيفي آموزش هاي فني و حرفه اي و كاردانش .
-تدوين دستورالعمل ويژه ايمني و بهداشت در كارگاه ها و آزمايشگاه هاي هنرستان ها و ارسال آن از طريق دبيرخانه ايمني و بهداشت به ساير استان ها.
-آمادگي براي اجراي ارزشيابي آغازين و پيشرفت تحصيلي در دوره هاي راهنمايي ، متوسطه نظري و فني و حرفه اي و كاردانش در راستاي كيفيت بخشي .
-تهيه طرح درس هاي نمونه روزانه براي دبيران علاقمند سراسر كشور در دوره متوسطه نظري .
- تنظيم برش هاي استاني از برنامه پنجم توسعه و تنظيم موافقت نامه با استان ها براي تحقق شاخص هاي آموزشي .
-برنامه ريزي به منظور جايگزيني و تامين تجهيزات رشته مكانيك خودرو با توجه به تغييرات سرفصل هاي درسي با تخصيص 16 ميليارد ريال از محل اعتبارات طرح 30147037 تملك دارايي
-بررسي تراكم كلاس در هنرستان ها و استفاده از حداكثر ظرفيت هنرستان ها در توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي