پزشكان به تازگي دريافته‌اند كه ميوه‌ها و سبزيجات به ويژه سبزيجات رنگارنگ داراي اثربخشي بيشتر در زنان به نسبت مردان هستند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، براساس جديدترين پژوهش‌ها، سبزيجات رنگارنگ همانند فلفل‌هاي دلمه‌اي با رنگ‌هاي زرد و نارنجي داراي خواص درماني خاص براي بانوان هستند و مطالعات نشان داده است بانواني كه از اين سبزيجات استفاده كرده‌اند خطر ابتلا به سرطان مثانه در آن‌ها بسيار كمتر شده است.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند؛ پزشكان علت اين امر را دارا بودن ويتامين‌هاي گروه E، C، A در اين سبزيجات مي‌دانند كه مانع از بروز سرطان مثانه در بانوان مي‌شود.

پزشكان اين مطالعه را بر روي حدود165/ 185 زن بزرگسال انجام داده‌اند و شيوه غذا خوردن و عادات غذايي آن‌ها را مورد تحقيق قرار داده‌اند.

دانشمندان مصرف مواد حاوي آلفاك‌روتن، بتاي روتن و فولات هم از جمله موادي هستند كه مي‌توانند مانع از بروز سرطان براي خانم‌ها شوند.

خطر بد براي آقايان اين است كه هيچ گزارشي مبني براينكه مصرف سبزيجات رنگارنگ مي‌تواند مانع از بروز سرطان مثانه در آن‌ها شود هنوز بدست نيامده است./رع2

برچسب ها: میوه ، سبزی ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار