به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه گلکلم مانند کلم بروکلی و کلم پیچ از خانواده گیاهان Crucifrous میباشد، گفت: گل کلم حاوی کلروفیل است و بدلیل دوری گلچههای آن از تابش نور خورشید بوسیله برگهایش، فاقد کلروفیل میباشد.
زارعیان با اشاره به اینکه گل کلم از مبتلا شدن به سرطان جلوگیری میکند،افزود: گلم کلم آنزیمهای فعال کننده که عامل سرطان در بدن هستند را متوقف میکندوبه دلیل اینکه حاوی گلوکز نیالات و تیوسنرات است، توانایی کبد را برای دفع مسمومیتهای ناشی از سموم بالا می برند.
وی گل کلم را به دلیل دارا بودن ویتامینC، در جلوگیری از التهابات استخوانی مانند آرتروز مفید دانسته و افزود: این گیاه خوراکی دارای خواص مختلفی از جمله ویتامینK، فولات، فیبر، ویتامین های گروه ب، تریپتوفان، امگا3، منگنز، پتاسیمف پروتئین، فسفر و منگنز است./س