امير حسين فقيهي، متخصص گوارش و كبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: افرادي كه مواد غذايي داغ و پرحرارت استفاده ميكنند در طولاني مدت باعث آسيب در قسمت مري و حتي زخم معده و در نهايت سرطان ميشوند.
وي در ادامه گفت: استفاده از مواد غذايي بسيار داغ باعث سوزاند دستگاه گوارش ميشود به طوريكه نوشيدنيهاي بسيار داغ در صورت خوردن به مخاط حفره دهان تا معده آسيب جدي وارد ميكند.
وي خاطر نشان كرد: برخي از مواد غايي كه به صورت جامد هستند آسيب كمتري به دستگاه گوارش وارد ميكنند چرا كه قبل از مصرف و احساس داغي را از دهان خارج ميكنند و به مري و معده آسيب جدي وارد نميكند.
وي اذعان داشت: در صورتي كه مواد غذايي جامد بسيار داغ بوده و در دستگاه گوارش قرار ميگيرد آسيب جدي وارد ميكند چرا كه باعث سوختگي شديد دستگاه گوارش ميشود.
وي عنوان كرد: براي پيشگيري از انواع سرطان دستگاه گوارش بايستي فرهنگ درست غذا خوردن و نوشيدن از دوران كودكي شكل گيرد./ح
من امشب سفت فود خوردم
خیلی داغ بود قورت دادم
الان گلوم هم درد گرفته
مشکلی بنظرتون پیش میاد؟