سيستمعامل آندرويد به عنوان محصولي از شرکت گوگل از هستهاي بر پايه Linux استفاده ميکند و همان طور که ميدانيد يک سيستمعامل متنباز محسوب ميشود و برنامهنويسان با خيال راحت ميتوانند از تمام قدرت يک تلفن همراه استفاده و برنامهها و اپليکيشنهاي قدرتمند، سودمند و کاربردي را براي کاربران اين ابزارهاي آندرويدي طراحي کنند اما به خاطر زبان برنامهنويسي آن يعني جاوا دچار محدوديتهايي نيز هستند که شايد روي کيفيت برنامهها تاثير گذار باشد.
در اين سيستمعامل پردازشهاي موازي به صورت حقيقي انجام ميگيرد که يک مزيت محسوب ميشود. از طرفي ديگر به خاطر همين متنباز بودن خطرات امنيتي بيشتري متوجه دستگاههاي آندرويدي است و عمليات رمزگذاري روي دستگاه براي حفاظت به طور کامل صورت نميگيرد. همچنين به دليل ارتباط با محصولات گوگل و همگامسازي خودکار و توجه به سابقه اين شرکت در رابطه با اطلاعات شخصي کاربران، ايراداتي از اين منظر به آن وارد است. آندرويد توانسته خود را با محدوده وسيعي از وسايل وفق دهد که براي آن يک موفقيت محسوب ميشود. اين سيستمعامل در زمينههاي فيلم، موسيقي، مرورگر، مکانيابي، اسناد و مدارک، تشخيص صدا و سرويسهاي ابري به طور کلي از محصولات شرکت گوگل استفاده ميکند.
يکي از مشکلاتي که برخي از کاربران نسخههاي قبلي سيستمعامل آندرويد از آن شکايت داشتند کندي واسط کاربري اين سيستمعامل بود اما در نسخههاي جديد نه تنها اين مشکل حل شد بلکه عملکرد اجراي دستورات مختلف نيز بهبود يافته است. اين مشکل با استفاده از پروژهاي موسوم به کره توسط گوگل حل شد به اين ترتيب که با لمس صفحهنمايش، CPU زير بار ميرود.
در قسمت هاي بعدي اين مقاله منتظر اطلاعات كاملتري از ويندوز فون و اندرويد باشيد.
منبع: بايت
خوب ديگه اينم يه سياست كه هر روز ما بياييم و به سايت سر بزنيم ببينيم قسمت بعدي امده يا نه
ضمنا ویندوزفون سرتر از اندرویید هست