يكي از ميوه‌هاي ارزشمند پایيزي ازگيل است كه سرشار از ويتامين‌هاي A، B و C بوده كه از طبيعتي سرد و خشك سرچشمه مي‌گيرد و از طعمي شيرين و در برخي مواقع گس برخوردار است. افرادي كه التهاب و ورم معده دارند، مي‌توانند براي بهبود بخشيدن بيماري خود ازگيل استفاده كنند، چرا  كه در رفع اين بيماري بسيار موثر است.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ازگیل داراى مقدار زیادى کربوهیدرات است که موجب تولید انرژى در بدن می‌شود.
ازگیل به دلیل داشتن ویتامین
C برای کم‌خونی ناشی از فقر آهن مفید است.
خوردن ازگیل خام و به‌خصوص نارس که تانن بیشترى دارد، برای معالجه خون‌ریزى‌هاى داخلى مانند بواسیر، خون‌ریزى رحمى و... تأثیر شفابخش دارد
.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است؛ بدین منظور باید 50 گرم از برگ درخت ازگیل را در یک لیتر آب بجوشانند و چند مرتبه در شبانه‌روز با کمى از آن دهان را بشویند و غرغره کنند
.
میوه تازه و رسیده ازگیل یا کنسرو آن براى درمان اختلال قاعدگى خانم‌ها مفید است
.
ازگیل به دلیل داشتن لعاب، سینه را نرم می‌کند، عطش را فرو می‌نشاند و ضد صفراست
.
ضماد ازگیل جوش‌های بدن را ازبین می‌برد
.
دقت کنید: هسته ازگیل به علت داشتن اسید سیانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است/س
.

برچسب ها: ازگیل ، میوه ، پاییزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.