عزت بادیانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، افزود: ماساژ کودک سبب ايجاد آرامش و هوشياري او ميشود، ترکيبات شيميايي در بدن مانند کورتيزول تحت تاثير فشار عصبي افزايش مييابند و براي جلوگيري از اين مشکل در کودکان انجام ماساژ روزانه، اين هورمون را به پائينترين حد ممکن ميرساند.
وی بیان داشت: ده دقيقه ماساژ دو تا سه بار در هفته، به اعتقادسازي بين مادر و کودک، جلوگيري از بيماريها و ارتباط برقرار کردن بين آنها کمک ميکند.
کارشناس کودکان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور با اشاره به اینکه بهترين زمان براي انجام ماساژ زمان بيداري و با نشاطي کودک است، عنوان کرد: ماساژ مستمر، عضلات و مفاصل نوزاد را محکم میکند، بيماريهاي رايج کودکان را بهبود میبخشد.
بادیانی ادامه داد: انجام ماساژ سبب زياد شدن وزن بچه، جلوگيري از يبوست، حفظ حالتهاي فيزيکي، هوشياري، نشان دادن احساسات و ايجاد ارتباط بهتر با کودکان میشود.
وی اظهار داشت: مادر بايد روغنهاي مناسب ماساژ را انتخاب و قبل از ماساژ دست را به روغن آغشته و نرم کند.
بادیانی با اشاره به اینکه در ايران بيشتر از روغنهاي نارگيل، آفتابگردان، زيتون، بادام و انگور استفاده ميشود، خاطرنشان کرد: روغنها به طور مشخص به نوع پوست بچه، محل زندگي، قابل دسترس بودن و آلرژيزا نبودن بستگي دارد./س