به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت : تغییر آرایش کشت ، استفاده از دستگاه بذرکار جدید ، استفاده از مواد آلی خاک ، رعایت اصول صحیح زراعت ، رعایت تناوب زراعی و استفاده از ارقام پرمحصول و کم آب و مقاوم به بیماری و به نصف رسیدن مصرف آب با استفاده از آبیاری تحت فشار را از جمله اقدامات امسال در کشت این محصول بیان کرد.
دزفولی افزود: میانگین تولید این محصول در هر هکتار 32 تن است و شهرستان های مرودشت ، اقلید ، آباده ، خرم بید ، پاسارگاد ، ارسنجان ، شیراز و سپیدان از جمله مراکز تولید چغندرقند است.
وی بیان داشت: استان فارس با تولید 20درصد چغندر قند کشور ، بعد از خراسان رضوی و آذربایجان غربی رتبه سوم کشور را در کشور دارد.
در فارس پنج کارخانه قند در شهرستانهای اقلید ، مرودشت ، کوار ، فسا و ممسنی فعال است.
چغندر تولیدی علاوه بر تامین نیازهای کارخانه های استان فارس به کارخانه های قند استان های اصفهان و چهارمحال وبختیاری نیز صادر می شود./س