سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت : 14 روستای و 50 منطقه نمونه گردشگری در استان وجود دارد

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: برای اینکه بتوانیم مسافرین و گردشگران بیشتری را به سمت جاذبه های طبیعی استان بکشانیم باید این جاذبه های طبیعی را به بهترین شکل نگه داریم.

سپهر اظهار کرد: تمام تلاش ما در این اداره کل بر این است که بتوانیم گردشگران داخلی و خارجی بیشتری را به سمت استان کرمانشاه بکشانیم و صنعت توریسم استان را توسعه دهیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: وجود 14 روستای هدف گردشگری و 50 منطقه نمونه گردشگری در استان کرمانشاه در کنار چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده که 2200 مورد آن ثبت ملی و یک مورد اش (بیستون) جهانی شده، همگی نشان از پتانسیل بالقوه گردشگری این دیار دارد.

وی تاکید کرد: نیاز است که زیر ساخت های لازم در مناطق نمونه گردشگری و روستاهای هدف ایجاد شود تا شاهد رونق بیش از پیش گردشگری در این مناطق و روستاها باشیم./س

برچسب ها: کرمانشاه ، گردشگر ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.