به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران با مطالعه بر روی گروه های داوطلبین و بررسی شیوه ، زمان و نوع تصمیم گیری آنها برای موضوعات مختلف دریافته اند که عوامل زیادی در بروز تصمیم درست و یا اشتباه تأثیر گذار است.
گفتنی است گرما، وزن و گرسنگی از جمله مهم ترین عواملی هستند که زمینه ساز تصمیمات اشتباه توسط فرد هستند به طور معمول وقتی فرد گرسنه است یا دچار گرمازدگی شده است عجولانه و بدون فکر تصمیم می گیرد که می تواند باعث مشکلات آتی برای او گردد.
بررسی ها نشان می دهند افراد و به ویژه مدیران بهتر است انجام تصمیم گیری را به بعد از ساعت غذا خوردن مأکول کنند تا گرسنگی عاملی برای تصمیم گیری اشتباه در آنها نشود، همچنین علاوه بر عوامل جسمی خشم، عصبانیت، افسردگی و بیماری هم می تواند بر تصمیم گیری درست فرد تأثیر بگذارد.
توصیه می شود تا مدیران برای انجام تصمیم گیری بعد از خوردن غذا سعی کنند غذایی ساده، دیرهضم، فاقد چربی را انتخاب کنند تا مشکلات گوارشی مانع تصمیم گیری و اجرای موفق جلسات آتی آنها نشود.