به گزارش
خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، یوری شاهمرادف با بیان این مطلب اظهار داشت: قوانین جدیدی که در کشتی وضع شده، باعث شده است که این رشته جذاب تر و دیدنی تر شود.
وی ادامه داد: کشتی در سالهای اخیر از تغییر دائم قوانین و مقرراتی که کشتی را به سوی هل دادن سوق می دهد، ضربه دیده است.
شاهمراداف تصریح کرد: البته قوانین فعلی دچار مشکلاتی است که باید در تصویب نهایی توسط فدراسیون جهانی کشتی مد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات مقررات فعلی که آمریکایی ها در تعیین آن نقش داشته اند پایان یافتن مبارزه با اختلاف 7 امتیاز است که به نظر من مسابقه باید با 10 امتیاز اختلاف به پایان برسد و این موضوع روح جنگندگی در کشتی را از بین می برد.ر قرار گیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات مقررات فعلی که آمریکایی ها در تعیین آن نقش داشته اند پایان یافتن مبارزه با اختلاف 7 امتیاز است که به نظر من مسابقه باید با 10 امتیاز اختلاف به پایان برسد و این موضوع روح جنگندگی در کشتی را از بین می برد.