به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، فارس پس از همدان رتبه دوم تولید گردو در کشور را دارد.
شهرستان های سپیدان ، شیراز و بوانات مهمترین مناطق تولید کننده گردوی استان فارس هستند.
گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کم میکند.
در 100 گرم مغز گردو 85 صدم میلی گرم منگنز 2 و 27 صدم درصد امگا 3 ، 40 صدم میلیگرم مس وجود دارد که این دو فلز سازنده بخشی از آنزیمهایی هستند که در عمل اکسیداسیون بدن نقش دارند.
علیرضا ضیغمی کارشناس گردو و پسته فارس گفت : هم اکنون 11 هزار و 730 هکتار باغ گردو در فارس وجود دارد ./س