مهرداد پولادی فردا تمرینات خود را با تيم فوتبال پرسپولیس آغاز خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، مهرداد پولادی که روند بهبودی را طی می کند، سپس ماهها دوری از بازی ها در تمرینات فردا یکبار دیگر با پرسپولیس تمرین خواهد کرد.

تمرین صبح فردای سرخپوشان که به کار با وزنه اختصاص دارد بهانه ای شده است تا پولادی بعد از مدتها در تمرین پرسپولیس آفتابی شود. پولادی به مسئولان تیم و کادر پزشکی اعلام کرده فردا در تمرین صبح حاضر خواهد شد.

البته کادر پزشکی اعلام می کند که او نمی تواند در تمرینات میدانی حاضر باشد و این مسأله منوط به معاینات جراح معالج او در هفته آینده خواهد بود و اگر مجوز پوشیدن کفش فوتبال را پیدا کند دویدن آرام را آغاز خواهد کرد.

گفته می شود، مهرداد پولادی مدتی است که تمرینات خود را در سالن بدنسازی کمپ فوتبال و زیر نظر بدنساز تیم ملی دنبال می کنند./مح
برچسب ها: تمرین ، پرسپولیس ، مجوز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار